24 / 04 / 2024

Edip GYO ödenmiş sermayesini 20 milyon TL artırdı!

Edip GYO ödenmiş sermayesini 20 milyon TL artırdı!

Edip GYO, ödenmiş sermayesini 20 milyon TL'si nakden karşılanmak üzere 30 milyon TL'den 50 milyon TL'ye artırılması ve nakit karşılığı artırılan sermayeyi temsil edecek payla ilgili izahname yayınladı



Edip GYO, ödenmiş sermayesini 20TL'si nakden karşılanmak üzere 30 milyon TL'den 50 milyon TL'ye artırılması ve nakit karşılığı artırılan sermayeyi temsil edecek payla ilgili izahname yayınladı. Yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi:
Edip GYO, ödenmiş sermayemizin 20.000.000 lirası nakit karşılığı karşılanmak suretiyle 30.000.000 liradan 50.000.000 liraya artırılması ve nakit karşılığı artırılan sermayeyi temsil edecek payların satışı ile ilgili izahname yayınladı. Bu sermaye artırımı nedeniyle çıkarılacak paylar sermaye piyasası kurulu'nca 08/09/2010 tarih ve 67/753 sayı ile kayda alınmıştır. Ancak kayda alınma ortaklığımızın ve paylarının kurul veya kamuca tekeffülü anlamına gelmez. Sermaye piyasası kanunu uyarınca, izahname ve ekleri ile sirkülerlerde yer alan bilgilerin gerçeği dürüst bir biçimde yansıtmasından ihraççılar sorumludur. Ancak, kendilerinden beklenen özeni göstermeyen aracı kuruluşlara da zararın ihraççılara tazmin ettirilemeyen kısmı için müracaat edilebilir. Bağımsız denetim kuruluşları ise, denetledikleri mali tablo ve raporlara ilişkin olarak hazırladıkları raporlardaki yanlış ve yanıltıcı bilgi ve kanaatler nedeniyle doğabilecek zararlardan hukuken sorumludur. 
 


Geri Dön