25 / 04 / 2024

Edra Çeşme Evleri: Doğusan İnşaat'ın yeni konut projesi!

Edra Çeşme Evleri: Doğusan İnşaat'ın yeni konut projesi!

Dünya standartında bir provans noktası olan Alaçatı-Çeşme destinasyonunun en yeni öncülerinden biri Edra Çeşme Evleri. Dış cepheleri teak ağacı ve doğal taştan oluşan tek kat görünümlü Edra Evleri’nde kişiye özel konforun tüm ayrıntılarını düşünüldü



Doğusan İnşaat’ın ilk konut projesi Edra Çeşme Evleri 2014’de başladı.  Edra Çeşme Evleri yeni ihtiyaçlara yönelik olarak tasarlandı. Dünya standartında bir provans noktası olan Alaçatı-Çeşme destinasyonunun en yeni öncülerinden biri Edra Çeşme Evleri, çağdaş, modern ve minimalist yapısıyla eski-yeni dengesindeki bölgeye katma değer sağlıyor.


Edra Çeşme Evleri, her biri kendisine ait havuzlu dokuz evden oluşuyor. Dış cepheleri teak ağacı ve doğal taştan oluşan tek kat görünümlü Edra Evleri’nde kişiye özel konforun tüm ayrıntılarını düşünüldü.


28 YILLIK TECRÜBE

28 yılı aşkın süredir otoyol, köprü, tünel, sanayi, deniz, su, sanat, eğitim ve spor yapıları alanında faaliyet gösteren Doğusan İnşaat Türkiye’nin dört bir yanında birçok projeyi başarıyla tamamladı. Doğusan İnşaat, gerek tecrübesi, gerek teknik personeli ve gerekse sürekli yenilenen makine parkıyla gelişen Türkiye’nin büyük ve güvenilir inşaat şirketlerinden birisi olarak yer edindi. Doğusan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Beşir Güngör, “Değerlenen ve gelişen bölge. Bazı değişimleri engelleyemezsiniz. Orası rafineliğini bozmaz ve stilini değiştirmezse kalkınır ve daha fazla insanı kucaklayan bir turizm bölgesi haline gelir ki geliyor da... Bu durumda kısa ve uzun vadede ortak bir sonuçla karşı karşıyayız. Beklentisi yüksek olan ve kaliteli yaşam farkındalığı olan herkes bu tarz konutların peşine düşecektir, yeni akım budur. Biz de bu akımın öncüsüyüz” dedi.


Önümüzdeki yıl açılacak İzmir-İstanbul otoyolu ile de İzmir, hem ticari hem de kültürel açıdan Ege ile Anadolu’yu birine bağlayan bir köprü vazifesi göreceğine dikkat çeken Doğusan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Beşir Güngör, “ İzmir, Anadolu’nun komşu ülke Yunanistan üzerinden Avrupa’ya bağlantı noktasıdır. Biz de bu sebeplerden dolayı İstanbul’dan sonra Çeşme de yatırımlarıma başladık. Edra Çeşme projesi buradan doğdu. Edra Çeşme projesini mükemmel bir şekilde tamamladık.  Şimdi farklı projelerle yine İzmirlilerle birlikte olacağız.Tabii ki  İzmir  yarımadasının en güzel köşesi; Çeşme.. Çeşme yarımadanın en güzel turistik ve tarihi yerleşimidir. Temiz havası, eşsiz denizi, her daim rüzgâr sörfü gibi avantajları Çeşme-Alaçatı destinasyonunu eşsiz kılıyor” şeklinde konuştu.


HER VİLLAYA ÖZEL DİZAYN

Özel tasarım masif meşe kaplama iç kapılar özel kartlı giriş sistemi ile maksimum güvenlik sağladığını sözlerine ekleyen Doğusan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Beşir Güngör, şunları söyledi: “Her villanın kendi içinde, Marmara mermerinden yapılmış Türk Hamamı’nda, özel ısıtma sistemi ile gerçek bir hamam konforu oluşturuldu. Diğer yandan altı kişinin kullanabileceği sauna da spa keyfini yaşamak isteyenler için gerçek bir hazine. Tüm odalarda ve salonda ithal masif parke, mutfak ve antre ithal doğal mermer uygulandı. Yöreye özgü olan Alaçatı kesme taşından özel geçme sistemi ile örülmüş bahçe duvarı, İtalyan mutfak dolapları, ithal ankastre cihazlar, ankastre lavabo, duş armatürleri ve vitrifiye ürünleri kullanıldı.”


Birincil hedef: Rahatlık

Edra Çeşme Evleri sadece yazlık olarak değil dört mevsim yaşanılacak şekilde dizayn edildi. Konforlu, lüks ve teknolojik özellikleri ön planda tutarken bu evde yaşayacak insanların yaşarken keyif,  huzur bulduğu ruhlarının besleneceği çizgileri kullanmaya özen gösterildi. Tasarımlarda görsellikle fonksiyonelliği bir arada tutuluyor. Edra Evleri’nde biz ev sahiplerine birincil olarak bu rahatlığı sunuluyor. Özel havuzlu mükemmel peyzajlı bahçeleri, ışık sütunlarıyla birbirinden ayrıldı. Doğanın tüm güzelliklerine hakim olacak şekilde tasarlanan iç mekanlarda çoğunlukla ahşap malzeme kullanıldı. Dışarıdan tek katlı görünen evler, kullanışlı ve çok amaçlı hazırlanan yaşam katıyla işlev de kazandı. Hobi odalarında bar ve dinlenme bölümü düşünüldü.



Web adresi: www.edracesme.com 



Star 



Geri Dön