26 / 04 / 2024

Efedra Çekmeköy satılık!

Efedra Çekmeköy satılık!

Firma: Ary Yapı

Proje: Efedra

Efedra Çekmeköy satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edildi. İçerisinde 92 adet dairenin bulunduğu projede firma bünyesinde 36 aya kadar faizsiz taksitlendirme yapılıyor...



Toplamda 92 adet daireden meydana gelen  Efedra  Çekmeköy satılık konut sahibi olmak isteyenler firma bünyesindeki ödeme planından yararlanabiliyor. Projede satışlar başladı. 


Çekmeköy Efedra Evleri lokasyon olarak; Boğaziçi Köprüsü 13 dakika, 3.Köprü Gişelerine 3 dakika, Bostancı İskelesi'ne 18 dakika, Viaport AVM'ye 15 dakika, FSM Köprüsü 23 dakika, Marmaray'a 17 dakika uzaklıkta yükseliyor. 


Lansmana özel olarak konut fiyatlarında yüzde 10 indirim yapılan Efedra Çekmeköy satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edildi.


Efedra Çekmeköy satılık!


Çekmeköy Efedra projesinde; açık yüzme havuzu, 2 katlı kapalı otopark, çocuk oyun alanları, spor alanları, yürüyüş yolları gibi sosyal olanaklar sunuluyor. 


36 aya kadar sıfır faizle taksitlendirme yapılan Efedra projesi, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinden meydana geliyor.  


Efedra Çekmeköy satılık daire fiyatları 260 bin TL'den başlayarak değişiyor. Projenin lansman toplantısı Eylül ayı içerisinde gerçekleşecek. 


Telefon: 444 7 279 

Web: http://www.efedra.com.tr/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön