07 / 05 / 2024

Efor AVM 25 Ağustos'ta açılacak, kent markası olacak!

Efor AVM 25 Ağustos'ta açılacak, kent markası olacak!

Efor Gayrimenkul İnşaat tarafından hayata geçirilen EFOR AVM 25 Ağustos tarihinde açılıyor. Alışveriş merkezinin yanı sıra bir yaşam merkezi özelliği de taşıyan Efor avm, Aksaray da ilk kez residence rahatlığını ve konforunu getirecek...



Aksaray'a ve Kapadokya bölgesine hizmet verecek olan ve 25 Ağustos tarihinde hizmete girecek EFOR AVM'nin Müdürü Murat Şimşek EFOR AVM hakkındaki gelişmeleri paylaştı.

EFOR AVM, 45 bin metrekare inşaat alanı üzerinde iki kule arasında yer alan, benzerlerine İstanbul ve Avrupa'da rastladığımız, Anadolu'da ise ilk olan özel bir projedir. Kapadokya bölgesinde bir turizm cenneti olan Ihlara Vadisi'nin bulunduğu, İpek Yolu'nun en büyük hanının yer aldığı Aksaray'da Efor Gayrimenkul Yatırım A.Ş. nin yaptığı bu yatırım, bacasız bir fabrika niteliğindedir. Asgari 600 kişinin iş sahibi olacağı bu yatırım, Efor Gayrimenkul Yatırım A.Ş.nin Anadolu'da yapacağı yatırımlar içinde bir başlangıç özelliğindedir.

EFOR AVM Genel Müdürü Murat ŞİMŞEK, 25 Ağustos tarihinde açılacak olan bölgenin en büyük alışveriş merkezinde ulusal ve uluslararası ünlü markaların bulunacağını, Bu markalar arasında Teknosa, Kiler, LCW, Burger King, Kemal Tanca, U.S. Polo,  Mavi Jeans, Defacto, Rodi Mood,  Flo, Adil Işık, Arow, Fabrika Network gibi ünlü mağazalar yer alacaktır. Zamanla bu markalara sektörde bilinen diğer markalar da katılım gösterecektir, dedi.

EFOR AVM olarak Aksaray ve bölge halkına yaşamadıkları farklı bir dünyanın kapılarını açmayı hedefliyoruz diyen Şimşek, Güvenli, huzurlu ve temiz bir ortamda, aradıkları her şeyi bir çatı altında bulabildikleri, alışveriş yapıp eğlenebildikleri, aileleri ile birlikte zaman geçirebilecekleri bir mekan sunarak, kendilerini özel hissetmelerini sağlayan bir yaşam merkezi olarak planladıklarını belirten Şimşek;

Bölge halkının sosyal, geleneksel ve kültürel özgünlüğüne uygun gereksinimleri dikkate alarak, aktivite, organizasyon, sosyal sorumluluk projelerini planladığımızı belirtmek istiyorum. Aksaray ve EFOR birbirinden ayrılmaz bir bütün haline gelecek ve EFOR AVM Aksaray'ın kent markası olacaktır.

500 araç kapasiteli ücretsiz otopark, 5 alışveriş merkezi katı, her katı birbirine bağlayan yürüyen merdivenler, panoramik asansör ile ziyaretçilerimiz rahat ve kolay alışveriş yapabilecekler. Ayrıca, mimari yapımızın bir başka özelliği ise depreme dayanıklı olarak tasarlanmış olmasıdır, dedi.

Murat Şimşek hakkında;

1974 İstanbul doğumlu, İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Yüksek Lisans mezunu, 2005 yılından bu yana AVM sektöründe, Profilo AVM yönetiminde pazarlama grubun da görev yapan ardından Sancakpark AVM Genel Müdürlüğü görevinde bulunan Murat Şimşek evli ve bir çocuk babası.


Geri Dön