20 / 04 / 2024

Ege Boyu ne zaman teslim?

Ege Boyu ne zaman teslim?

Firma: Eviya Gayrimenkul

Proje: Ege Boyu

İstanbul Avrupa Yakası Sancaktepe'de inşa edilen Ege Boyu Evleri konut projesinde daire fiyatları 176 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Peki Ege Boyu ne zaman teslim?



Ege Boyu ne zaman teslim sorusunun yanıtından önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim. Satış süreci devam eden  Ege Boyu  konut projesi  Eviya Gayrimenkul  tarafından hayata geçiriliyor. 2 etap olarak tasarlanan projede toplamda 644 adet daire yer alıyor.


Sancaktepe Ege Boyu Evleri 17 katlı 7 blok halinde yükseliyor. Projede banka kredisi ve firma bünyesinde kredi kullanılarak ödeme yapılabiliyor. 


Eviya Ege Boyu projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve de 3 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor. Projenin ödeme planı kapsamında 80 ay vadelendirme yapılabiliyor.


Ege Boyu Sancaktepe stüdyo daireler 176 bin TL, 1 oda 1 salon daireler 319 bin TL, 2 oda 1 salon daireler 474 bin TL, 3 oda 1 salon daireler ise 537 bin TL'den başlıyor. Ege Boyu ne zaman teslim sorusuna hemen yanıtını verebiliriz.


Çekmeköy, Ümraniye, Kartal üçgeninde kalan Ege Boyu projesi Tem ve Şile otoyolu arasında yer alıyor. Proje spor alanları, fitness center, buhar banyosu, yüzme havuzu sauna, voleybol sahası, oyun alanları ve yürüyüş yolları gibi sosyal alanlardan oluşuyor.


Ege Boyu satış ofisi nerede?

Eviya Ege Boyu Sitesi Abdurrahman Gazi Mahallesi Asır Caddesi No:1 M Blok Daire: 3 Sancaktepe / İstanbul


Ege Boyu Sancaktepe iletişim

Telefon: 0216 313 19 19

Web adresi: www.egeboyu.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön