24 / 04 / 2024

ege boyu satılık

ege boyu satılık

Daire teslimlerinin hemen yapıldığı Ege Boyu Sancaktepe projesinin ödeme planı kapsamında 80 ay vade imkanı sağlanıyor. Ege Boyu Evleri satış ofisi iletişim bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Ege Boyu ne zaman teslim?

İstanbul Avrupa Yakası Sancaktepe'de inşa edilen Ege Boyu Evleri konut projesinde daire fiyatları 176 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Peki Ege Boyu ne zaman teslim?

Ege Boyu satılık daire!

İstanbul Anadolu yakası Sancaktepe bölgesinde inşa edilen Ege Boyu satılık daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve de 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. Proje, Eviya Gayrimenkul imzası taşıyor...

Eviya Gayrimenkul Ege Boyu ulaşım!

Eviya Gayrimenkul Ege Boyu ulaşım, adres ve iletişim bilgilerine haberimizin içerisinde yer veriyoruz.Ege Boyu projesinde konut fiyatları 206 bin lira ile 319 bin lira arasında değişiyor...

Sancaktepe Ege Boyu projesi!

İstanbul Sancaktepe'de 17 bloktan oluşan ve blokların 16 katlı olarak tasarlandığı Sancaktepe Ege Boyu projesi detayları haberimizde bulunuyor. Projede, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor.

Eviya Gayrimenkul Ege Boyu iletişim!

Eviya Gayrimenkul Ege Boyu iletişim bilgileri kapsamında detaylar haberimizde yer alıyor. Proje kapsamında yer alan 3 oda 1 salon konutlarda fiyatlar 510 bin TL'den başlıyor

Ege Boyu satılık!

Ege Boyu satılık konutların fiyatları 163 bin 270 liradan başlangıç gösteriyor. Projede stüdyodan 4+1'e kadar farklı konut seçenekleri bulunuyor

Ege Boyu satılık!

Ege Boyu satılık daire fiyatları 163 bin 270 TL'den başlayarak değişiyor. Sancaktepe Ege Boyu Eviya Gayrimenkul 2014 yılı son çeyreğinde tamamlanıyor...

Ege Boyu örnek daire!

Ege Boyu örnek dairelerle ilgili bilgiler haberimizde yer alıyor. Projede 644 konut bulunuyor...

Ege Boyu Sancaktepe iletişim!

Ege Boyu Sancaktepe iletişim bilgileri ve adres bilgileri haberimizde bulunuyor. Eviya Ege Boyu'nun inşaatı Haziran 2012 tarihinde başlamıştı...

Ege Boyu satılık!

Ege Boyu satılık konutlarla ilgili detaylı bilgi haberimizin içinde yer alıyor...

Sancaktepe Ege Boyu!

Konum olarak İstanbul'un Anadolu Yakası'nda yer alan Sancaktepe Ege Boyu projesinin ayrıntılarına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Ege Boyu Eviya Gayrimenkul'de peşinde yüzde 12 indirim!

Eviya Gayrimenkul, Ege’ye özlem duyanlar için hayata geçirdiği Ege Boyu projesinde 48 ay sabit taksit imkanı sunuyor. Projede konut fiyatları 154 bin 790 TL’den, peşinatlar 6 bin 811 TL’den taksitler ise 1.240 TL’den başlıyor...

Sahil bölgelerindeki satılık konut ilanları arttı!

Son 20 senede başta İngiliz ve Almanlar olmak üzere binlerce Avrupalı; Alanya, Fethiye, Bodrum ve Didim gibi Akdeniz ve Ege kıyılarındaki gözde turizm bölgelerinde konut ve villa satın aldılar. Özellikle Kovid-19 salgını sürecinde “İngiliz’den satılık eşyalı villa” ilanları çoğaldı.

O ilçede satılık ev kalmadı!

Ege Bölgesi, nüfus yoğunluğu yüksek bölgelerin başında yer alıyor. Bölgede yer alan Bodrum'da Temmuz-Ağustos aylarında konut kredisi faizlerinin düşmesiyle satılık ev kalmadı...

Kordon İstanbul Ege Yapı satılık daire!

Kordon İstanbul Ege Yapı satılık daire seçenekleri stüdyodan 4+1'e kadar değişiyor. Kağıthane Cendere Caddesi üzerinde yer alıyor...

Ege Yapı Beylerbeyi satılık ofis!

İstanbul Anadolu Yakası'nda Beylerbeyi'nde inşa edilen Ege Yapı Beylerbeyi Ofisleri 2017 yılı Eylül ayında teslim edilecek. Ege Yapı Beylerbeyi satılık ofis fiyatları ve ödeme planı henüz netleşmedi.

İzpark Kartal satılık ofis fiyatları!

İzpark Kartal satılık ofis fiyatları 975 bin TL + KDV'den başlayarak değişiyor. Ege Yapı'nın projesi İz Park Kartal'da banka kredisi kullanarak ödemeler yapılıyor...

Ege Yapı Batışehir Evleri satılık!

Ege Yapı Batışehir Evleri satılık daire tipleri arasında stüdyodan 5 oda 1 salon dublekse kadar farklı seçenekler bulunuyor. Projede 3 bin 180 TL'lik aylık taksitlerle ödeme yapılabiliyor.

Batı Şehir Bağcılar satılık ev!

Batı Şehir Bağcılar satılık ev tipleri stüdyodan dublekse kadar farklı şekilde dizayn edildi. Toplamda 3 bin 226 adet konuttan oluşan proje Ege Yapı Group tarafından inşa ediliyor.

Ege Yakası Sinpaş satılık!

İstanbul'un Küçükçekmece ilçesine bağlı Halkalı 'da bulunan proje Sinpaş GYO iştiraki Eviya Gayrimenkul imzası taşıyor. Ege Yakası Sinpaş satılık daire alanları 99 metrekareden başlıyor.

Halkalı Ege Yakası satılık!

Toplam 378 adet daireden oluşan proje daire alanları 99 metrekareden başlıyor. Halkalı Ege Yakası satılık evler 2+1, 2,5+1 ve 3+1 bahçeli ve teraslıdan oluşuyor.

Çekmeköy Konutları Ege Yapı Group satılık!

İstanbul İl'i Anadolu Yakası Çekmeköy’de yükselecek olan proje ön talep toplanmaya devam ediyor. Çekmeköy Konutları Ege Yapı Group satılık daireler 2016 yılının ilk çeyreğinde yapılması planlanıyor.

Çanakkale Ege Park satılık!

Çanakkale Ege Park satılık daire seçenekleri arasında 1+1, 2+1 ve 3+1'ler bulunuyor. Teslimlerin 2016 yılı sonunda gerçekleşmesi planlanan proje konut ve ticari ünitelerden meydana geliyor.

Kağıthane Ege Yapı Projesi satılık!

Kağıthane Ege Yapı Projesi satılık daire tipleri arasında 1+0'dan 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Ön talep süreci devam eden projenin Eylül ayında satışa sunulması planlanıyor.

Ege Denizi’nin iki tarafı satılık adalarla dolu!

Ekonomik kriz yaşayan Yunanistan’da Ege’deki pek çok ada satışa çıkarılırken, Ege Denizi’nin Türkiye’ye ait bölümünde de satılık ada sayısı komşudan geri kalmıyor.

ege boyu satılık Haberi

ege boyu satılık

Toplamda 644 adet daireden meydana gelen Ege Boyu Evleri projesinde banka kredisi ve firma bünyesinde kredi kullanılarak ödeme yapılabiliyor. Proje 2 etap halinde yükseliyor. 


Ege Boyu Evleri satış ofisi telefon numarası 0216 313 19 19. Daire fiyatları 176 bin TL'den başlangıç gösteren proje 17 katlı 7 bloktan meydana geliyor. 


Satış süreci devam eden projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve de 3 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor. Proje Eviya Gayrimenkul imzası ile hayata geçiriliyor.


Ege Boyu Sancaktepe Konutları, Tem ve Şile otoyolu arasında, Çekmeköy, Ümraniye, Kartal üçgeninde yer alıyor. Projenin ortak yaşam alanları arasında yüzme havuzu, spor alanları, fitness center, buhar banyosu, yürüyüş yolları, voleybol sahası, sauna ve oyun alanları mevcut.


Eviya Ege Boyu Evleri daire fiyatları stüdyo...