20 / 04 / 2024

Ege Seramik Türkiye’nin en değerli 100 markası arasında!

Ege Seramik Türkiye’nin en değerli 100 markası arasında!

Seramik sektöründe daima öncü rol oynayan Ege Seramik 2015 araştırma sonucuna göre Türkiye’nin en değerli 100 markası arasında yer aldı.



Seramik sektöründe daima öncü rol oynayan Ege Seramik 2015 araştırma sonucuna göre Türkiye’nin en değerli 100 markası arasında yer aldı. Uluslararası marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance'ın yaptığı Türkiye'nin en değerli 100 markası araştırmasının sonuçları açıklandı. Konu ile ilgili açıklama yapan İbrahim Polat Holding CEO'su ve Ege Seramik Yönetim Kurulu Başkan Vekili Baran Demir "Brand Finance'in yaptığı bu araştırma, Ege Seramik tarafından son yıllarda gerçekleştirilen yatırımların ve istikrarlı büyümenin olumlu sonuçlarını teyit etmiştir ve her geçen yıl önümüze daha büyük hedefler koyup bunlara ulaşma konusundaki azmimizi artırmıştır. Seramik sektöründe daima öncü rol oynayan Ege Seramik bir yandan müşterilerine kaliteli mal ve hizmet yoluyla müşteri memnuniyeti sağlarken tedarikçi ve ortaklarına da adil ve tatminkar faydalar sağlayarak uzun süreli birliktelikler yaratmıştır. Bundan sonra da marka değerimizi listenin daha yüksek basamaklarına çıkarmak için çabalarımız artarak devam edecektir. Bu başarıda emeği geçen sermayedarlarımıza , çalışanlarımıza ve müşterilerimize şükranlarımı sunuyorum" dedi. 


YAYGIN SATIŞ AĞI

Kurulduğu 1972'den bugüne kadar sektöründe damia öncü konumda bulunan Ege Seramik, 1992'de hisselerini halka açtı. 150 yetkili satıcısı ve 2000'e yakın satış noktası ile, yaygın satış ağına sahip olan şirket Türkiye'de seramik sektöründe ürün geliştirme faaliyetleri ile pazarda egemen konumda. Türkiye'yi dijital baskı teknolojisi ile 2009'da tanışan Ege Seramik, sektörün gelişimine büyük katkı sağladı. 


Sabah 


Geri Dön