20 / 04 / 2024

Ege Vadisi'nde 60 ay vade imkanı!

Ege Vadisi'nde 60 ay vade imkanı!

Ege Vadisi projesi Ankara Çankaya-Oran’da çok özel fırsatlarla satışa sunuluyor. Ankara’yı 360 derecelik açıyla gören mükemmel manzaraya sahip projede 60 ay vade imkanı sağlanıyor. 



Ege Vadisi projesi Ankara’nın en uzun kumsallı havuzu, 4 mevsim  kullanılabilir plaj ve geniş wellness alanı, ilk ve tek Alaçatı Çarşısı, muhteşem vadi manzarası ve lüks standartlarıyla  hayatı zirvede yaşamayı vaat ediyor.
 
 

Alaçatı Çarşısı

Ankara’da Ege rüzgârları estiren Ege Vadisi projesinden Alaçatı Çarşısı’na kolayca ulaşılabiliyor. Ege'nin lezzetlerini sunan şirin kafeleri, taş sokağı, mavi tenteli dükkanları Alaçatı Çarşısı ziyaretçilerini müdavimi yapmaya aday. 


4 mevsim plajı

Ege kumsalları Ege Vadisi sakinlerine her an kendilerini Ege’de hissetme olanağı sunuyor. Ayrıca ilk aile SPA’sı ve wellness center, Türk hamamı, sauna, spa, jakuzi ve buhar odasında günün yorgunluğundan arınarak yenilecek, bedeninizle birlikte ruhunuzu da dinlendireceksiniz.


Çocuk bahçeleri

Ege Vadisi'nde parklar, bahçeler, spor alanları, trafiğe kapalı oyun ve aktivite meydanları bulunuyor. Hobi odaları ve birbirinden farklı aktivite alanlarının da bulunduğu Ege Vadisi, çocuklu ailelerin ilk tercihi olacak. 


Ege’yi yansıtan iç dekorasyonu Sinpaş’a ödül kazandırdı 

Ege Vadisi iç dekorasyonu ile de farklılık gösteriyor... Öyle ki Sinpaş GYO, Ege Vadisi için zarafet ve konforu birleştirerek tasarladığı örnek dairesi ile gayrimenkul sektörü için uluslararası arenada önemli bir kuruluş olan European Property Awards (Avrupa Gayrimenkul Ödülleri) tarafından, Interior Design Show Home (En İyi İç Tasarım) ödülüne lâyık görülmüş durumda.

Ödüllü örnek dairelerde Ege konseptinde sıcak, samimi ve sade bir dekorasyon tarzı dikkat çekiyor. Mekânlar zaman içinde eskimiş izlenimi yaratan renk tonlarından ve Ege’nin pastel renklerinden oluşan geniş bir renk yelpazesinden oluşuyor. Dairelerin tasarımına sıcak ve yumuşak renkli taş dokunun bej ve uçuk gri tonları hakim. 


Kazandıran bir yatırım

Sinpaş GYO’nun Ege konseptli projeleri, çok kazandıran bir yatırım olma ayrıcalığına da sahip.  Sinpaş GYO’nun İstanbul’da geliştirdiği Ege Boyu 6 yılda yüzde 130, Ege Yakası ise 3 yılda yüzde 75 kazandırdı.  


60 ay vade imkanı

1+1’den 4+1’e kadar değişen ev seçenekleri ile Ege Vadisi projesinde bankasız, faizsiz, firma bünyesinde avantajlı 60 ay vade seçeneğiyle dikkat çekiyor.

Toplam Arsa Alanı: 26.905 m2
Konum: Çankaya / Oran / Ankara
Konut Sayısı: 892
Fiyat Aralığı: 390.000 TL – 1.277.069 TL
Metrekare Aralığı: 73 m2 -215 m2
Başlangıç Tarihi: 10.10.2015
Teslim Tarihi: Aralık 2018
Konut Tipleri: 1+0, 1+1, 2+1, 2,5+1, 3+1, 3,5+1, 4+1

Ege Vadisi nde 60 ay vade imkanı!

Ege Vadisi nde 60 ay vade imkanı!

Ege Vadisi nde 60 ay vade imkanı!

 

Web: https://egevadisi.com/


Geri Dön