23 / 04 / 2024

ege vadisi ödeme planı

ege vadisi ödeme planı

Ege Vadisi projesi Ankara Çankaya-Oran’da çok özel fırsatlarla satışa sunuluyor. Ankara’yı 360 derecelik açıyla gören mükemmel manzaraya sahip projede 60 ay vade imkanı sağlanıyor. 

Sinpaş Ege Vadisi daire fiyatı!

26 bin 900 metrekare alan üzerinde yükselen Ege Vadisi projesi Sinpaş GYO tarafından hayata geçiriliyor. Sinpaş Ege Vadisi daire fiyatı haberimizde yer alıyor.

Ege Vadisi'nde 2 bin 385 TL'den başlayan taksitlerle'

Ege ruhunu yansıtan sosyal alanları, peyzajı ve dekorasyonuyla Ege Vadisi yaşamdan beklentinizi yükseltecek.Ege Vadisi, hem yaşam hem de yatırım değeri isteyenler için Ankara’daki en ideal proje olarak öne çıkıyor.

Ege Vadisi Evleri Ankara ev fiyatları!

Ege Vadisi Evleri Ankara ev fiyatları 321 bin liradan başlıyor. Sinpaş GYO imzasını taşıyan Ege Vadisi Evleri projesinde 10 bin lira peşinat veriliyor...

Sinpaş Ege Vadisi ve Boulevard Çankaya'da yüzde 15 indirim! 

Sinpaş Ege Vadisi ve Boulevard Çankaya projelerinde başlatılan kampanya kapsamında yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor. Projelerden vadeli olarak konut sahibi olmak isteyenler de şirket bünyesinde 24 ay vade imkanından yararlanabiliyor.

Ege Yapı Urla Kekliktepe'de 12 ay ertelemeli ödeme fırsatı!

Ege Yapı'nın Kekliktepe projesinde  evinizi şimdi alın 2025'te ödemeye başlayın. Urla Kekliktepe projesinde 12 ay ertelemeli ödeme fırsatı devam ediyor. Peki Ege Yapı Urla Kekliktepe'de konut fiyatları ne kadar? İşte Ege Yapı Urla Kekliktepe ile ilgili ayrıntılar...

Kazanç vadisinde ikinci perde: Kişiye özel faizsiz ödeme koşulları ile Eşbah İnovasyon Vadisi - II

Şehrin merkezinde müstakil iş yerleri ve modern sanayi binalarıyla yeni bir iş fırsatı sunan Eşbah İnovasyon Vadisi – II hayata geçiyor.

Sinpaş Ege Vadisi'nin yeni etabı Vadi Apartments ön satışta! Yeni proje!

Sinpaş tarafından Ankara'nın merkezinde Çankaya Oran'da hayata geçirilen Ege Vadisi projesinin yeni etabı Vadi Apartments ön satışa çıktı. İşte projeyle ilgili merak edilen tüm detaylar...

Ege Vadisi'nin değeri belli oldu! 

Sinpaş GYO Ege Vadisi projesinin değerleme raporu yayınlandı. Peki Ege Vadisi'nin değeri ne kadar oldu? 

Ege Vadisi'nde 0.99 Sinpaş fırsatı ve 84 ay vade!

Ankara Çankaya'da hayata geçirilen Sinpaş Ege Vadisi'nde 0.99 Sinpaş fırsatı ve 84 ay vade sunuluyor.

Düşler Vadisi Riva’nın 2. etabında yeni yıl fırsatları!

Emlak Konut GYO güvencesiyle, Yılmaz İnşaat & FBA Yapı imzasıyla inşa edilen Düşler Vadisi Riva’nın ikinci etabı yeni yıl avantajlarıyla satışa çıktı. Projede, 0,99’dan başlayan cazip oran ve 120 aya kadar uzayan vadelerle alıcılara ödeme kolaylığı sunuluyor.

Türk tarımının Silikon Vadisi kuruluyor!

Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Menemen Çiftliği’nde tarım teknoparkı oluşturma çalışmalarında sona yaklaşıldığından bahseden İTB Başkanı Işınsu Kestelli, “Bu çiftlik Türk tarımının Silikon Vadisi olacak. Tarımla teknolojiyi birleştiren tüm girişimlerin çekim merkezi haline gelecek” diye konuştu.

Ege Vadisi 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara İli, Çankaya İlçesi, 29355 ada 1 parselde yer alan Ege Vadisi Projesine ait 688 adet bağımsız bölüme ilişkin hazırlanan değerleme raporunu yayınladı...

Cer Loft ödeme planı!

Ege Yapı tarafından inşa edilen Cer İstanbul projesinde "Loft" daireler "Cer Loft" ismi ile lansmana özel satılıyor. Peki ödemeler nasıl yapılıyor. İşte Cer Loft ödeme planı...

Ege Vadisi’nde teslimler başladı!

Ankara'da yükselen Ege Vadisi'nde teslimler başladı. Bir yatak odalı daire tipinden dört yatak odasına kadar çeşitli büyüklüklere sahip projede fiyatlar 415 bin TL'den başlıyor. 

Sinpaş'tan 180 aya 0.99 vade kampanyası!

Ege Vadisi, Aquacity Denizli ve Finans Şehir gibi projelere imza atan Sinpaş'tan yatırımcılara görülmemiş kampanya.Sinpaş yatırıcımlarına 180 aya 0.99 vade oranıyla ev sahibi olma fırsatı sunuyor. 

Ege Vadisi 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara ili Çankaya ilçesinde yer alan Ege Vadisi Projesine ilişkin hazırlanan değerleme raporunu yayınladı...

ege vadisi ödeme planı Haberi

ege vadisi ödeme planı

Ege Vadisi projesi Ankara’nın en uzun kumsallı havuzu, 4 mevsim  kullanılabilir plaj ve geniş wellness alanı, ilk ve tek Alaçatı Çarşısı, muhteşem vadi manzarası ve lüks standartlarıyla  hayatı zirvede yaşamayı vaat ediyor.
 
 

Alaçatı Çarşısı

Ankara’da Ege rüzgârları estiren Ege Vadisi projesinden Alaçatı Çarşısı’na kolayca ulaşılabiliyor. Ege'nin lezzetlerini sunan şirin kafeleri, taş sokağı, mavi tenteli dükkanları Alaçatı Çarşısı ziyaretçilerini müdavimi yapmaya aday. 


4 mevsim plajı

Ege kumsalları Ege Vadisi sakinlerine her an kendilerini Ege’de hissetme olanağı sunuyor. Ayrıca ilk aile SPA’sı ve wellness center, Türk hamamı, sauna, spa, jakuzi ve buhar odasında günün yorgunluğundan arınarak yenilecek, bedeninizle birlikte ruhunuzu da dinlendireceksiniz.


Çocuk bahçeleri

Ege Vadisi'nde parklar, bahçeler, spor alanları, trafiğe kapalı oyun ve aktivite meydanları bulunuyor. Hobi odaları ve birbirinden farklı aktivite...