29 / 03 / 2024

Egebeta, Karşıyaka Müteahhit ve işadamları Derneği üyelerini ağırladı!

Egebeta, Karşıyaka Müteahhit ve işadamları Derneği üyelerini ağırladı!

Otomasyon Yapı Market ile sektöre büyük dinamizm getiren Egebeta, Karşıyaka Müteahhit ve işadamları Demeği (KAMDER) üyelerini ağırladı. Niyazi Gültekin Başkanlığındaki 30'a yakın Kamder Üyesi, Egebeta ve Otomasyon Yapı Market'te incelemelerde bulundu.



Otomasyon Yapı Market ile sektöre büyük dinamizm getiren Egebeta, Karşıyaka Müteahhit ve işadamları Demeği (KAMDER) üyelerini ağırladı. 

Niyazi Gültekin Başkanlığındaki 30'a yakın Kamder  Üyesi, Egebeta ve Otomasyon Yapı Market'te incelemelerde bulundu; Genel Müdür Gafur Alişer'den alüminyum, yangın kapılan ve otomasyon sistemleri hakkında ayrıntılı bilgiler aldı. Yapı market bünyesinde bulunan farklı çeşitlerdeki yaprak çit ve güvenlikli çit modelleri de ilgi gördü. Ziyaret kapsamında inşaat ve yapı sektörünün durumunu değerlendiren ve 2014 hedeflerine ilişkin görüş alışverişinde bulunan KAMDER üyeleri, kümelenme hareketiyle ticari işbirliklerini geliştirmeyi hedeflediklerini dile getirdi. Kentsel dönüşümün hız kazandığı süreçte kümelenme çalışmalarının önemine dikkat çeken Egebeta Genel Müdürü Gafur Alişer de, İzmirli müteahhit ve inşaat alanında çalışan işadamlarının ortak hareket etmesinin sektöre ve İzmir'e büyük katkı sağlayacağını kaydetti. Alişer, İzmir'deki kentsel dönüşümün projelerinin, yine izmirli müteahhit ve işadamlannca yapılması gerektiğini vurguladı. Aylık 60 ton alüminyum satış hedeflerini yakaladıklarını ve cephe kaplama kompozit satışında da vıl sonunda bölge lideri olacaklarını dile getiren Gafur Alişer, 'Türk İtalyan işbirliğiyle yıllık 3 bin adet ürettiğimiz Force marka fotoselli kapılarla da bu vıl sektöre damgamızı vuracağız. Seri üretim ve nakliye masraflarının olmamasından dolayı kaliteyi yüzde 40 daha uygun fiyata sunabiliyoruz. Kentsel dönüşüm ile inşaat sektörü hızlanacak ve yeni projeler yaşama geçirilecek. Sektördeki 20 yıllık tecrübemiz, müteahhitlerle olan güvene dayalı iletişimimiz ve kaliteli hizmetlerimiz sayesinde, bu pastadan ciddi bir pay alacağımızı düşünüyorum" diye konuştu. Prestij projeleri İzmir'in önde gelen inşaat firmalarının çözüm ortağı olduklarını ifade eden Gafur Alişer, son dönemde Kavuklar inşaat ve Yunusoğlu Inşaat'ın yanında, Karşıyaka'da yapımı devam eden Karşıyaka Tovver projesi ve Bayraklı'da temeli atılacak Avcılar Tovver'da da Egeroll ve Egebeta Yapı Market ürünlerinin kullanılacağına dikkat çekti. Alişer, Kavuklar İnşaat Yönetim Kumlu Başkanı Abdullah Kavıık, Yunusoğlu inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Yunusoğlu, İZKA İnşaat Yönetim Kumlu Başkanı Azat Yeşil ve Avcılar inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Ava'ya Egebeta markasını tercih ettikleri için teşekkür etti.


Yenigün 


Geri Dön