25 / 04 / 2024

EGEBETA yaptığı yeni yatırımlarla büyüyor!

EGEBETA yaptığı yeni yatırımlarla büyüyor!

Otomasyon Yapı Market ile mevcut satışlarını ve ürün gamını arttırdıklarını ifade eden Gafur Alişer, bu artışla beraber İTOB Organize'de bulunan üretim tesislerinin kapasitesini de yüzde 80'e yükselttiklerini kaydetti.




EGEBETA Kurucusu Gafur Alişer, Gaziemir İZDEP'te, 3 bin 500 metrekare alan üzerine kurulan Otomasyon Yapı Market'in kuruluşunun ardından geçen 4 aylık süreçte üretim ve ciro hedeflerini yakaladıklarını söyledi.

Otomasyon Yapı Market ile mevcut satışlarını ve ürün gamını arttırdıklarını ifade eden Alişer, bu artışla beraber İTOB Organize'de bulunan üretim tesislerinin kapasitesini de yüzde 80'e yükselttiklerini kaydetti.

Hizmet sektöründe, gerek nitelikli insan kaynağı ve gerekse teknolojik altyapıyı her zaman üst seviyede tuttuklarını belirten Gafur Alişer, yeni yatırımlarla birlikte talep ve satışların da önemli oranda yükseldiğine dikkat çekti.

Sektörde 15 yıllık deneyime sahip Ürün ve Planlama Koordinatörü Osman Yaşyer'in de katılımıyla üretim hız ve kapasitesini arttırdıkları dile getiren Gafur Alişer, "Eskiden 3 günde tamamladığımız bir ürünü şimdi 24 saatte müşteriye teslim ediyoruz. Üretim hızımız ve verimliliğimiz yükseldi. Bu durum müşteriye büyük avantaj sağlıyor. Panjur, kepenk ve sineklik üretimindeki yapılanmamız devam ediyor" diye konuştu.

Alişer sözlerini şöyle sürdürdü: "7 gün 24 saat, acil servis hizmeti veriyoruz. Bu amaçla EGEBETA Teknik Servis Limited şirketini kurduk. 300'e yakın partner firmayla yapılanmamızı sürdürüyoruz"


Lojistikte hız kazandık

EGEBETA Otomasyon Yapı Market'in havaalanına yakın konumuyla da avantajlı bir bölgede yer aldığını vurgulayarak, lojistik anlamında hız kazandıklarını söyledi. Alişer, yeni markaları "EGEROLL" ile otomatik kapı ve otomasyon sistemleri sektöründe emin adımlarla büyümelerini sürdürdüklerini ifade etti.


Yeni Asır


Geri Dön