30 / 03 / 2024

Egeciler Metal İnşaat Elektrik Otomotiv Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Egeciler Metal İnşaat Elektrik Otomotiv Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Yüksel Türk tarafından kuruldu..



Egeciler Metal İnşaat Elektrik Otomotiv Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Yüksel Türk tarafından kuruldu..

Egeciler Metal İnşaat Elektrik Otomotiv Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Her türlü metal demir-çelik ürünleri; Saç, çinko, pirinç, bakır, sarı, zamak, galvaniz saç, külçe, platina, U demiri, L demiri, flanş, boru eklenti parçalarının alımı, satımı, imalat, ithalat ve ihracatını yapmak. Her türlü boru, dikişli ve çelik çekme boru ve bunların bağlantı parçalarının alımı, satımı, ihracatını ve ithalatını yapmak. 2-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 3-Her türlü inşaat malzemeleri imalat toptan alım satım. 4-Her türlü elektrik malzemeleri imalat toptan alım satım ithalat ihracat. 5-Her türlü motorlu taşıt ticareti, ithalat ve ihracatını yapmak. Şirket otomotiv sanayi ile ilgili olarak otobüs, minibüs, midibüs, kamyon, kamyonet, traktör, taksi, motorsiklet, bisiklet, trayler ve bunlara benzer motorlu ve motorsuz kara, hava, deniz taşıtlarının, grayder, silindir v.b. ağır iş ve sanayi makinelerinin, yükleme, 6-Her türlü otomotiv yedek parça imalat toptan alım satım. 7-Her türlü nakliyat hafriyat taşımacılık şehir içi ve şehirler arası servis hizmeti.


Geri Dön