19 / 04 / 2024

Egemall Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat A.Ş. kuruldu!


Egemall Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat A.Ş. 1 Ağustos 2017 tarihinde İzmir’de kuruldu. Şirketin ilk yönetim kurulu Şükrü Cem Akçay ve Sezai Nüzhet Noyan isimlerinden oluştu.



Egemall Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat A.Ş. 1 Ağustos 2017 tarihinde İzmir’de kuruldu. Şirketin ilk yönetim kurulu Şükrü Cem Akçay ve Sezai Nüzhet Noyan isimlerinden oluştu.


Egemall Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat A.Ş.  Gayrimenkul danışmanlığı, gayrimenkul yatırım stratejisi belirleme, gayrimenkul geliştirme süreçleri yönetimi, iş ve idari ilişkiler yönetimi konularındaki deneyimlerini paylaşmak üzere Şükrü Cem Akçay’ın idari müdürlüğünde kurulmuştur. 


1974  Ankara  doğumlu Akçay,  İzmir  Atatürk Lisesi ve ardından Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi ve Anadolu Üniversitesi Emlak ve Emlak Yönetim Bölümleri’nden mezun olduktan sonra, Yaşar Üniversitesi’nde İşletme Yüksek Lisansı’nı tamamlamıştır. 


Egemall Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat A.Ş. genel konuları:


1. Her türlü gayrimenkul, alışveriş merkezleri  tesislerini inşaa etmek, kurmak, taahhüt etmek, satın almak, satmak, işletmek, işletmeye vermek, kiralamak, kiraya vermek.


2. Gayrimenkullerle ilgili proje analizi yapmak, fizibilite çalışması yapmak, bölge ve konum araştırması yapmak, en yüksek ve en iyi kullanım değer analizi tespitinde bulunmak, yatırım stratejileri belirlemek ve geliştirmek, yatırım performans değerlemelerinde bulunmak, pazar analizleri ve pazar araştırmaları yapmak. Gayrimenkul geliştirme çalışmalarında bulunmak, proje yönetim hizmetleri sunmak, gayrimenkul ve gayrimenkule bağlı hakların hukuki durumları ile ilgili analiz ve raporlama hizmetlerinde bulunmak.


3.Her türlü gayrimenkulü edinmek, başkalarına ait her türlü gayrimenkulü kira ile tutmak, bunlar üzerinde dekorasyon, peyzaj gibi her türlü iyileştirmeyi yapmak, bunlar üzerinde ikâmetgah, otel, motel, iş merkezi, alışveriş merkezi, showroom, tatil köyü, restaurant, sağlık ve güzellik merkezi gibi her türlü amaç için kullanılmak üzere her türlü inşaatı yapmak ya da başkalarına yaptırmak, bu yapıları işletmek ve idare etmek.


4. Gayrimenkule dayalı projelerin yürütülmesinde bilimsel,idari,hukuki ve mali danışmanlıklar da bulunmak ve bulundurmak.


5. Gayrimenkulleri ilgili coğrafi yapı vergi hukuku mülkiyet araştırmaları, tapu kayıt bilgileri, tapu kadastro bilgileri ipotek haciz ve takyidatların araştırılması ve incelenmesi hususunda danışmanlık hizmeti vermek.



Geri Dön