26 / 04 / 2024

Egepen Deceuninck ile sineklere karşı savaş açın!

Egepen Deceuninck ile sineklere karşı savaş açın!

Türkiye’nin öncü PVC üreticilerinden Egepen Deceuninck’in her çeşit doğrama üzerine rahatça monte edilebilen sineklikleri, yaz aylarında sineklere karşı tam savunma sağlarken, mekânların sağlıklı havalandırılmasına da imkân tanıyor.



Yaz mevsiminde sadece aşırı sıcaklar bunaltmıyor. Sinekler de bu mevsimin en rahatsız edici yanlarından birisi. Özellikle uyku sırasında sivrisineklerin verdiği rahatsızlıkla baş etmek oldukça güç. Sineklere karşı kullanılan kimyasallar ise hem insanlara zarar veriyor hem de sinek türlerinin ölümüne neden oluyor. Bu dertten kurtulmanın en sağlıklı ve doğru yolu ise pencerelerde ve kapılarda sineklik kullanmak. En zararsız korunma yöntemi olan sineklikler, sadece sineklerden korunma sağlamıyor, aynı zamanda ortamların havalandırılmasına da olanak sağlıyor. 


Dünya standartlarında üstün teknoloji ile PVC üretimi gerçekleştiren Egepen Deceuninck’in ürettiği sineklikler ise mekâna ve doğrama tercihine göre sürme ya da içe açılan alternatifleriyle öne çıkıyor.  Her lamine rengin uygulanabildiği sineklikler; ahşap, alüminyum ve PVC gibi her çeşit malzemeden üretilen doğramaların üzerine rahatlıkla monte edilebiliyor.



Geri Dön