29 / 03 / 2024

Egepen Deceuninck Legend ile kusursuz yalıtım!

Egepen Deceuninck Legend ile kusursuz yalıtım!

Her zaman yenilikçi ve öncü ürünleri ile dikkat çeken Egepen Deceuninck, piyasaya sürdüğü son ürünü yeni Legend Sürme Sistemi ile ses ve ısı yalıtımını en üst düzeye taşıyarak, estetik tasarımı ve kolay kullanımı bir arada sunuyor



Legend ile kolay kullanım ve kusursuz yalıtım

Kusursuz ses ve ısı yalıtımı sağlayan PVC’lerin mimari tasarımlara uyum sağlamasına ve özellikle kolay kullanılabilir olmasına dikkat ediliyor. Ancak ses ve ısı yalıtım performansını düşürdüğü gerekçesiyle sürme sistemler kullanıcılar tarafından bugüne kadar çok tercih edilmiyordu. Egepen Deceuninck, sürme sistemlerinin bu dezavantajını ortadan kaldırmak, mekâna yer kazandırmak, kullanım kolaylığı sağlamak ve geniş açıklıklarda uygulanabilme özelliklerini katmak amacıyla yeni nesil Legend Sürme Sistemi’ni piyasaya sundu. Legend Sürme Sistemi, ses ve hava yalıtımında üst düzey bir performans sunuyor ve estetik tasarımının yanı sıra kullanıcılara sunduğu kolay kullanımla da öne çıkıyor. 

Sürme sistemi daha çok tercih edilecek

Yüksek performansı, güçlü izolasyonu ve çok kolay kullanımı ile mekânlara maksimum fayda sağlayan Legend Sürme Sistemi, 76 mm genişliğe, 5 odacıklı kanat yapısına sahip. Diğer sürme sistemlerine göre daha iyi hava sızdırmazlığına sahip olma iddiasını taşıyan Legend Sürme Sistemi’nde 52 milimetre kalınlığına kadar cam kullanılabiliyor. Farklı renk seçenekleriyle alternatif dekorasyon imkânları sunan seri, enerji verimliliği ve konforlu yaşam arasında bir denge kuruyor. Yeni nesil sürme sistemi, PVC profil ve donanımsal anlamda, ilk kez Egepen Deceuninck çatısı altında Türkiye piyasasına sunuldu. Bu ürünlerin tasarım tescil başvuruları da Türk Patent Enstitüsü’ne yapıldı.



Geri Dön