16 / 04 / 2024

Ekin Konakları'nda 950 bin dolara villa!

 Ekin Konakları'nda 950 bin dolara villa!

Firma: Özakın İnşaat

Proje: Ekin Konakları

Özakın İnşaat tarafından Büyükçekmece'de konumlandırılan Ekin Evleri projesinde 950 bin dolardan başlayan fiyatlar sizleri bekliyor... Projede yer alan villalar, hemen teslim ve oturuma hazır durumda...



Özakın İnşaat tarafından 2 bin metrekare arsa alanı üzerinde Avrupa Yakası'nın çekim merkezlerinden Büyükçekmece'de konumlandırılan  Ekin Konakları  projesinde 13 villa yer alıyor. Son villaların kaldığı projede villar A ve B olmak üzere iki tipe ayrılıyor. 



Hemen teslim villalardan meydana gelen Büyükçekmece Ekin Konakları projesinde misafir wc, salon, genel banyo, çocuk odası, ebeveyn yatak odası ve mutfak bulunuyor. Oturuma da hazır olan villalar banka kredisi kapsamında satın alınabileceği gibi satış ofisinde düzenlenen kişiye özel ödeme planı ile de satın alınabiliyor.



Ekin Villaları, Torium AVM, Koçtaş, Fatih Üniversitesi, Beylikdüzü 5M Migros, E-6 Hadımköy gişelerine, Medicana Hastanesi, TEM Hospital, Beykent Üniversitesi ve Bauhaus'a yakın mesafede konuşlandırılıyor.



Mimari tasarımı Sanlı Mimarlık'tan Dr. Suzan Sanlı Esin'e ait olan Özakın Ekin Konakları'nda yer alan 674 metrekare büyüklüğündeki A tipi villalar ve 605 metrekare büyüklüğündeki B tipi villalar mevcut durumda. Projedeki konutlar, 950 bin dolar ilâ 1 milyon 250 bin dolar arasında değişen fiyatlarla sahiplerini bekliyor.



0212 850 81 78   


www.ekinkonaklari.com.tr


Yağmur Başak KARA


projeye sor



Geri Dön