25 / 04 / 2024

Ekip Group Boya izolasyon Bursa'da hizmet veriyor!

Ekip Group Boya izolasyon Bursa'da hizmet veriyor!

Bursa Ekip Group Boya izolasyon firma sahibi Kenan Taşdemir, 2004 yılından bu yana Bursa'dayım ve boya işine çırak olarak başladım. Ekip Group Boya İzolasyon firmasını kurdum diyen Taşköprü, yedi yılda çok büyük işlere imza attık dedi...



Bursa Ekip Group Boya izolasyon firma sahibi Kenan Taşdemir, 2004 yılından bu yana Bursa'dayım ve boya işine çırak olarak başladım. Daha sonra da çeşitli firmalarda usta ve ustabaşılığı yaptım daha sonra Ekip Group Boya İzolasyon firmasını kurdum diyen Taşköprü, yedi yılda çok büyük işlere imza attık dedi. 


Kaliteden ödün vermedik


Şenol İlhan: Sayın Kenan Taşköprü Bursa Haber Gazetesi olarak sizi kısaca tanıyabilir miyiz? 

Kenan Taşköprü: İsmim Kenan Taşköprü. Aslen Muşluyum. 2004 yılından bu tarafa Bursa'dayım. Bursa'ya ilk geldiğim zamanlar boya işine ilk inşaatta çırak olarak başladım. Daha sonra usta oldum, ustabaşı oldum bazı firmalarda, mesleğimde ilerledikten sonra da dışarıdan çalışmaya başladım ve firma kurdum. "EKİP GROUP BOYA İZOLASYON" adı altında bir firma kurdum. Yaklaşık yedi yıldır bu işi yapıyorum. Boya sektöründen sonra boya ile ilgili diğer konularda ve işlerde de bölge müdürlüklerine gidip, fabrikalara gidip eğitim gördük. Mantolama işiyle ilgili de altı yedi senedir Bursa'da çok büyük projelere imza attık Ama Mantolama işinde korsanlar çıkınca biz bu işi biraz arka plana atmak zorunda kaldık. Bu alanda yaklaşık 2000 kişi yetiştirdim ama bu kişiler işi öğrendikten sonra korsana kaçtılar bize de bu işi biraz arka plana atmak kaldı çünkü bize bu yakışırdı. Korsan işi yapanlarla mücadele etmek zor. Biz de farklı işlere yöneldik. Korsanlar işe başlıyor ama bazen yarım bırakıyorlar biz böyle çok yanm iş bitirdik ama bizde yarım bırakma gibi bir durum olmuyor. Korsan yanm bırakıp gitse adamı nerde bulacaksın ama bizim yerimiz belli, işimiz belli bir de işe başlarken biz teminat veriyoruz. Kime bu işi yaptırdığınız önemli olduğu gibi kullandığı malzemelerde çok önemli. Çünkü o kadar çok merpen altı iş yapan var ki malzemenin kalitesi çok önemli. Bunlar çok önemli konular ama takip edilmiyor. 

Bursa'da 1000 eve mantolama yapılmışsa bunun 750'si defolu. 

'BİRÇOK BÜYÜK İŞE İMZA ATTIK' Şenol İlhan: Sayın Kenan Taşköprü Ekip Group Boya İzolasyon grubu olarak Bursa'da yapmış olduğunuz işler nelerdir? 

Kenan Taşköprü: Korupark'ın birinci etabını komple biz yaptık Doğuşpark'ın dışının %50'lik kısmını biz yaptık. Final Okullarını, Tan Okullarını yaptık. Bursa'da büyük işlere imza atan bir firmayız. Mahum 'un dış cephesini, BOSCH'un dış cephesini biz yaptık. Borusan'ın yanına ek bir bina yapıldı boru üreten orayı tamamen biz yaptık. İstanbul'da ve Kuşadası'nda da büyük işlere imza attık. Şu anda Yalova'da Üniversite yapıyoruz. Armutlu'daki üniversiteyi biz yaptık, Armutlu tatil köyündeki ev projelerinin içini dışını biz yaptık Şu Şenol İlhan: Sayın Kenan Taşköprü genç yaşta iş adamı oldunuz. ~ m Bu başarıyı neye borçlusunuz? 

Kenan Taşköprü: Ben kendi sorumluluğumda olan işleri kesinlikle her gün denetlerim. Şu anda faal olan 23 tane şantiyemiz var ve bu şantiyelerin hepsini her gün denetlerim. Kim nerede ne yapıyor her gün takibimi yapıyorum. 

Bizim bir sistemimiz var nerde arızalı, hatalı iş var bunu konuşup hemen müdahalesini yapıyoruz. Biz başarımızı kontrole ve takibe borçluyuz. 

Şenol İlhan: Sayın Kenan Taşköprü gelecek için yapmayı planladığınız değişik projeleriniz var mı? 

Kenan Taşköprü: Gelecek için tabiki de çok büyük hedeflerimiz var. Ama bu büyük hedeflere de ulaşmak kolay olmuyor çok çalışmak gerekiyor. 

Şenol İlhan: Sayın Kenan Köprülü genç bir iş adamısınız ilerleyen zamanlarda siyasete atılmayı düşünüyor musunuz? 

Kenan Taşköprü: İleriki zamanlarda !¦ tabiki düşünüyorum siyasete girmeyi. da olacak Siyaset işi gerçekten zor ama Bu işler biraz da nasip işi ama ben siya- Türkiye 10 senede çok yol kat etti ilerseti çok seviyorum. Siyaseti hakkaniyet leyen zamanlarda Türkiye daha da iyi ile yapmak gerekir. İlerleyen dönem- olacak, daha da iyi yerlere gelecek. 

lerde usta siyasetçilerimizin yanında Şenol İlhan: Sayın Kenan Köprülü çırak olarak başlamayı düşünüyorum. Bursa Haber Gazetesi olarak bize Bence Türkiye'de AK Pati olmasaydı zaman ayırdığınız için size çok teTürkiye bu derece ilerleyemezdi. Bir şekkür ederiz ve size başarılar dileevde beş kişi düşünelim onları bile zor riz. 

yönetirsiniz koskoca Türkiye'yi yöneti- Kenan Taşköprü: Ben de Bursa yor adam İllahaki bazı yerlerde hatası Haber Gazetesine çok teşekkür ederim. 


Geri Dön