18 / 04 / 2024

Ekrem İmamoğlu Bodrum'dan ev mi aldı? 

Ekrem İmamoğlu Bodrum'dan ev mi aldı? 

Bodrum'da tatil yapan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Gümüşlük'te 14 milyon liraya villa satın aldığı iddia edildi. 



İstanbul Büyükşehir Başkanı Ekrem İmamoğlu ikinci kez Bodrum tatiline çıktı. İmamoğlu'nun Gümüşlük'te 14 milyon TL'ye villa satın aldığı iddia edildi. 

Yeni Asır Gazetesi'nden Adem Ülker'in haberine göre, İstanbul'un önceki gün sel felaketini yaşadığı saatlerde Muğla'nın Bodrum ilçesinde tatil yaptığı ortaya çıkan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, Bodrum Gümüşlük'ten 2.5 milyon dolara villa satın aldığı iddia edildi.

Ekrem İmamoğlu, başkan olduktan sonra bu ilçedeki gayrimenkullerine 14 milyonluk yeni bir villa daha ekledi. Gümüşlük sakinlerinden alınan bilgiye göre, bölgede zaten lüks bir evi bulunan İmamoğlu, şimdi de ultra lüks bir villa satın aldı. Seçimlerin hemen ardından Bodrum'a gelen ve mavi tura çıkan İmamoğlu, önce fiyatı 1.5 milyon Euro olan Pera Gümüşlük'ten bir villa baktı. 

Villayı kalabalık bir ortamda olduğu gerekçesiyle beğenmeyen İmamoğlu, iddiaya göre bu gelişinde de, Gümüşlük'ün Koyunbaba mevkiinden piyasa değeri 2.5 milyon dolar olan, Günsan İnşaat'ın yaptığı 6 lüks villadan birini satın aldı. İmamoğlu'nun satın aldığı öne sürülen villa tamamlanmak üzere ve kullanım alanı 250 metrekare. Denize hakim bir yarımada üzerinde bulunan villanın, daha sonra muhtemel yapılaşmalarla önünün kapanma ihtimali bulunmuyor. Villanın kendine ait birde sahili bulunuyor.


GÜMÜŞLÜK SAKİNLERİ TEPKİLİ

İmamoğlu'nun sık sık Bodrum'a geldiğini belirten bölge sakinleri, "Tatil zamanı mı? İstanbul'da felaket yaşandığı gün bile Bodrum'da olması hoş değil öğrendik ki, Ortakent Yahşi'deki evine gelmiş, İstanbul'da millet selle boğuşurken kendisi tekne ile denize açılmış Koyunbaba'da villalardan birini de 2.5 milyon dolara satın almış. Hani İstanbul için çok çalışacaktı" diyerek tepkilerini belirttiler.


SU BASKINLARININ NEDENİ İPTAL EDİLEN İHALE Mİ?

İstanbul'un yaz yağmuruna teslim olması sonrasında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun ilginç girişimi daha ortaya çıktı. İmamoğlu'nun Belediye Meclisi'nin Temmuz ayı oturumunda kentte tünel ve kanalizasyonların temizlenmesiyle ilgili ihaleyi iptal ettiği iddia edildi.


Geri Dön