26 / 04 / 2024

Ekrem İmamoğlu mal varlığı

Ekrem İmamoğlu mal varlığı

Bodrum'da tatil yapan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Gümüşlük'te 14 milyon liraya villa satın aldığı iddia edildi. 

Ekrem İmamoğlu'nun Çanakkale'de balıkçı barınağı mı var?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Çanakkale'de balıkçı barınağınız mı var sizin?" sorusuna bakın ne yanıt verdi...

Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu'nun mal varlığı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçilen Ekrem İmamoğlu kendisinin ve eşi Dilek Kaya İmamoğlu'nun mal varlığını açıklad. İşte Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu'nun mal varlığı...

Ekrem İmamoğlu gayrimenkul zengini mi?

CHP’nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu, babası ve eşinin üzerine kayıtlı en az 32 ofis, 23 mesken-daire, 25 dükkan, 5 villa ve 37 arsa bulunuyor.

Ekrem İmamoğlu'nun emlak kralı olduğu iddia ediliyor!

CHP’nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu, babası ve eşinin üzerine kayıtlı en az 32 ofis, 23 mesken-daire, 25 dükkan, 5 villa ve 37 arsa olduğu söyleniyor.

Ekrem İmamoğlu'ndan dönüşüm açıklaması: Kamu kurumları birlikte çalışmalı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, kentsel dönüşüm ve depreme dikkat çekerek kamu kurumlarının birlikte çalışması gerektiğini dile getirdi. İşte İmamoğlu'nun o açıklamaları...

Ekrem İmamoğlu’ndan Kanal İstanbul tepkisi: Çölde şehir kurmuyorsunuz, burası İstanbul!

Dünya Su Günü etkinliğinde önemli açıklamalar yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu son zamanlarda sık sık gündeme gelen tartışmalı proje Kanal İstanbul ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar... 

Ekrem İmamoğlu'ndan Kanal İstanbul soruşturması açıklaması!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İçişleri Bakanlığı’nın soruşturmasıyla ilgili sorulan soruya, “Hukukçularımız süreci çalışıyor, inceliyor. Şimdilik bir şey söylemeyeceğim” cevabını verdi.

İçişleri Bakanlığı'ndan Ekrem İmamoğlu'na Kanal İstanbul soruşturması açıklaması!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında Kanal İstanbul Projesi'ne karşı çıktığı için soruşturma açıldığını iddia etti. İçişleri Bakanlığı'ndan konuyla ilgili açıklama geldi.

Ekrem İmamoğlu'na Kanal İstanbul soruşturması!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında Kanal İstanbul projesine karşı açıklamaları gerekçesiyle soruşturma başlatıldı. 

Ekrem İmamoğlu'ndan İstanbul depremi için seferberlik çağrısı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Deprem siyaset üstü bir meseledir" dedi. İstanbul depremine ve kentsel dönüşüme ilişkin önemli açıklamalarda bulunan İmamoğlu, "6.5 milyon binanın dönüşmesi 120 seneyi bulur" dedi.

Ekrem İmamoğlu: Deprem konseyinin oluşmasını istiyoruz!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu yaptığı açıklamada bu hafta İBB Meclisi’ne depremle ilgili dört önemli gündem maddesi sunulduğunu belirtti.

Ekrem İmamoğlu: Metro kredileri için iyi sinyaller alıyoruz!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Metro kredileri için iyi sinyaller alıyoruz" dedi ve "İstanbul’u bu 5 yılda, çok önemli adımlara hazırlamış oluyoruz" açıklamasında bulundu.

Kemal Kılıçdaroğlu’ndan Ekrem İmamoğlu’na: Buraya gökdelen yaptırmayacaksın değil mi?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu İstanbul’da İBB’nin bazı şantiyelerinde incelemelerde bulundu. Kılıçdaroğlu, Kadıköy’deki gazhane binalarının restorasyon çalışmalarını incelerken İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na “Buraya gökdelen yaptırmayacaksın değil mi" diye espri yaptı.

Ekrem İmamoğlu'ndan Fikirtepe Kentsel Dönüşüm çağrısı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Fikirtepe'de kentsel dönüşüm çalışmalarına yönelik bir 'iş birliği mekanizması'nın kurulması gerektiğini belirtti. İmamoğlu, "Vatandaşlarımızın dahi fedakarlık yapması lazım, 10 daire olsun, 20 daire olsun hesabı bitmiştir" dedi.

Ekrem İmamoğlu'ndan deprem mesajı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Çevre Bakanı Murat Kurum ile deprem konusunda zaman zaman konuştuğunu dile söyledi. Sorunun bir an önce çözülmesi gerektiğini belirten, İmamoğlu, “Dedim ki, ‘Siz koordine edin. Sizinle çalışalım ama bu işi beraber çözelim.” şeklinde konuştu.

Ekrem İmamoğlu ve babasının dolandırıcılık davası yeniden başladı!

Beylikdüzü'ndeki inşaatlarında hileli davranışta bulunarak 3 müşteriyi aldattıkları iddiasıyla "nitelikli dolandırıcılık" suçundan dava açılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve babası Hasan İmamoğlu'nun yargılanmalarına devam edildi.

Hıdiv Kasrı restorasyonu için Ekrem İmamoğlu'na prens ve prensesten mektup!

İstanbul'un en nadide eserlerinden olan Çubuklu'daki Hıdiv Kasrı'nda yapılan restorasyon çalışmaları tartışma yaratmıştı. Hıdiv Kasrı'nı yaptıran Abbas Hilmi'nin birinci derecede torunları İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan Hıdiv Kasrı'nın aslına uygun restore edilmesini talep etti.

Ekrem İmamoğlu mal varlığı Haberi

Ekrem İmamoğlu mal varlığı

İstanbul Büyükşehir Başkanı Ekrem İmamoğlu ikinci kez Bodrum tatiline çıktı. İmamoğlu'nun Gümüşlük'te 14 milyon TL'ye villa satın aldığı iddia edildi. 

Yeni Asır Gazetesi'nden Adem Ülker'in haberine göre, İstanbul'un önceki gün sel felaketini yaşadığı saatlerde Muğla'nın Bodrum ilçesinde tatil yaptığı ortaya çıkan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, Bodrum Gümüşlük'ten 2.5 milyon dolara villa satın aldığı iddia edildi.

Ekrem İmamoğlu, başkan olduktan sonra bu ilçedeki gayrimenkullerine 14 milyonluk yeni bir villa daha ekledi. Gümüşlük sakinlerinden alınan bilgiye göre, bölgede zaten lüks bir evi bulunan İmamoğlu, şimdi de ultra lüks bir villa satın aldı. Seçimlerin hemen ardından Bodrum'a gelen ve mavi tura çıkan İmamoğlu, önce fiyatı 1.5 milyon Euro olan Pera Gümüşlük'ten bir villa baktı. 

Villayı kalabalık bir ortamda olduğu gerekçesiyle beğenmeyen İmamoğlu, iddiaya göre bu...