20 / 04 / 2024

Ekrem İmamoğlu'ndan binlerce konut mağduruna müjde!

Ekrem İmamoğlu'ndan binlerce konut mağduruna müjde!

Konutla Dolandırılan Hak Sahipleri Platformu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile görüştü. İşte yüz binlerce konut mağdurunu yakından ilgilendiren o görüşmenin detayları...



Konutla Dolandırılan Hak Sahipleri Platformu başkanı Özlem Hanelçi ve  Konutla Dolandırılan Hak Sahipleri Platformu sözcüsü Fahri Kaygu İstanbul Büyükşehir Belediye başkanı Ekrem İmamoğlu ile görüştü.

Konutla Dolandırılan Hak Sahipleri Platformu daha önce konut mağdurlarını bir araya getirerek Ön Ödemeli Konut satışlarında yaşanan sorunların araştırılması ve çözüm yöntemleri ile ilgili Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde komisyon kurulmasını sağlamıştı.

Ekrem İmamoğlu ndan binlerce konut mağduruna müjde!

TBMM'de kurulan komisyonda konut mağduriyetinin sebeplerini ve yaşanan sorunların çözümü için atılması gereken adımlarla ilgili sunum yapan Konutla Dolandırılan Hak Sahipleri Platformu  komisyon raporunun hazırlanmasına da katkı sağlamıştı.

TBMM'deki tavsiye niteliğindeki komisyon raporu ilgili bakanlıklara gönderilmiş olmasına rağmen halen sorunun çözülmesi ile ilgili bir adım atılmaması sebebiyle Konutla Dolandırılan hak Sahipleri Platformu İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan da randevu talep etti.

Peki İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu konuyla ilgili neler söyledi? İşte detaylar...


Geri Dön