25 / 04 / 2024

Ekrem İmamoğlu'ndan çok önemli Kanal İstanbul açıklaması!

Ekrem İmamoğlu'ndan çok önemli Kanal İstanbul açıklaması!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, gündemden düşmeyen Kanal İstanbul projesine ilişkin dikkat çeken açıklamalar yaptı. İmamoğlu, Kanal İstanbul'un kişisel bir meselesi olmadığına dikkat çekti.



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Nisan 2011 tarihinde çılgın proje olarak lanse edilen ve Haziran ayının sonunda temeli atılan Kanal İstanbul projesi gündemden düşmüyor.

Deutsche Welle Türkçe'de yer alan habere göre; İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, gündemden düşmeyen Kanal İstanbul projesine ilişkin dikkat çeken açıklamalar yaptı. 

Ekrem İmamoğlu ndan çok önemli Kanal İstanbul açıklaması!

"Kanal İstanbul olamyacak. Siyasi ömürleri yetmeyecek buna" diye konuşan Ekrem İmamoğlu, "Başka bir dünya. Olacak şey değil. Milyarlarca metreküp hafriyat. Bu kim için? Nasıl bir kazanım için? Faydası ne? Kimse bunun bir faydası olduğuna bu milleti inandıramaz" dedi. 

Ekrem İmamoğlu, şöyle konuştu:

"Aldatabilir. Ama kısa bir dönem için aldatabilirler. Biz aldanmayanlarız, hem bilim ve akılla hareket eden hem de toplumu aydınlatmakla sorumlu olan insanlarız. Biz temel atıyoruz Kanal İstanbul'a dendi ama biz toplumu aydınlatınca bir şey olmadı."

Ekrem İmamoğlu ndan çok önemli Kanal İstanbul açıklaması!

İmamoğlu, Kanal İstanbul'un kişisel bir meselesi olmadığına dikkat çekti.

Kanal İstanbul dünyanın en çevreci projesi olacak!

Kanal İstanbul Türkiye'nin güç eksenini değiştirecek!


Geri Dön