16 / 04 / 2024

Ekrem İmamoğlu'ndan Haydarpaşa ve Sirkeci garları hakkında açıklama!

Ekrem İmamoğlu'ndan Haydarpaşa ve Sirkeci garları hakkında açıklama!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Haydarpaşa ve Sirkeci garları bir hokus pokusla 16 milyonun elinden alınmaya çalışılıyor" dedi...



İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde 6 aylık çalışma dönemiyle ilgili açıklamalar yaptı. Sputnik News'te yer alan habere göre;  ​İmamoğlu'nun açıklamaları sırasında Haydarpaşa ve Sirkeci garlarına da değindi. 

İşte İmamoğlu bunları söyledi; 

'Haydarpaşa ve Sirkeci garları bir hokus pokusla 16 milyonun elinden alınmaya çalışılıyor'

- Özetle biz 16 milyon İstanbullunun mutluluğu için çalışıyoruz. Halka hesap verme anlayışıyla ayağa kaldırmak için, büyük bir enerjiyle hep birlikte çalışıyoruz. Öte yandan bizimle ilgili hayatın her alanında engelleme çabalarını sizler de duyuyorsunuz. Haydarpaşa ve Sirkeci Garları bir hokus pokusla 16 milyonun elinden alınmaya çalışılıyor. Bu konuda İBB olarak yetkilerimizi çok iyi biliyoruz. Bu yetkileri an be an takip edeceksiniz. 16 milyon İstanbullunun hakkını kurda kuşa yem ettirmeyiz.

- Ne yaparlarsa yapsınlar bize engel olamayacaklar. Biz 16 milyon İstanbullunun hakkını aramaktan asla ve asla vazgeçmeyeceğiz. Bize karşı yönelecek antidemokratik yöntemler karşısında asla ve asla yılmayacağız, 16 milyonun hakkı olan konularda asla geri adım atamayacak, asla susmayacağız. Oturup izleyenlerin devri bitmiştir. 'Ben yaptım old'u devri bitti. 'Benim işim sanane' bitti. Atatürk Havalimanı'nın kapatılmasının doğru olup olmadığını bilim insanlarıyla tartışacağız. Kapatıldığı için bu milletin kaç milyarı çöpe atılıyor seslendireceğiz. Başka bir niyet varsa bunu milletçe sorgulayacağız.

İBB'nin Haydarpaşa ve Sirkeci garlarının ihalesinden elenmesi TBMM'de!

Ekrem İmamoğlu: İstanbul Deprem Platformu'nu kurduk!
 


Geri Dön