19 / 04 / 2024

Ekşioğlu İnşaat Beşyıldız Novella Pendik!

Ekşioğlu İnşaat Beşyıldız Novella Pendik!

Firma: Beşyıldız Ekşioğlu İnşaat

Proje: Beşyıldız Novella

Satış süreci devam eden Ekşioğlu İnşaat Beşyıldız Novella Pendik projesi toplamda 109 adet konuttan meydana geliyor. Projenin teslim tarihi 2016 yılının Mayıs ayı olarak belirlendi.



Ekşioğlu İnşaat  Beşyıldız Novella  Pendik projesi İstanbul Anadolu Yakası Pendik İlçesi'ne bağlı Kurtköy'de hayata geçiriliyor. Projede yer alan daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.


Toplamda 8 bin 170 metrekare alan üzerinde yayılan Ekşioğlu İnşaat Beşyıldız Novella Pendik projesinin yüzde 70'i yeşil alan için ayrıldı. 


Ekşioğlu İnşaat imzası ile inşa edilen Beşyıldız Novella'da güvenlik, otopark, fitness, yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, sauna, buhar odası, spor alanları gibi sosyal alanaklar mevcut. Ayrıca spor ve aktivite alanları olarak İstanbul Park, Marintürk CityPort, Gözdağı Korusu ve Aydos Ormanı'na da yakın konumda yer alıyor. 


Kurtköy Beşyıldız Novella projesi Sabiha Gökçen Havalimanı'na 2,4 kilometre, İstanbul Park'a 6 kilometre, Viaport AVM'ye 3,8 kilometre ve Pendik Marina'ya 8 kilometrelik mesafede bulunuyor. 


Pendik Beşyıldız Novella adres:

Yenişehir Mah. Bakü Cad. No:14 Kurtköy Pendik / İstanbul


Ekşioğlu İnşaat Beşyıldız Novella Pendik iletişim

Telefon: 444 5 414

Web: www.besyildiznovella.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön