19 / 04 / 2024

Ela Quality 5 otel açıp zincirleşmeyi hedefliyor!

Ela Quality 5 otel açıp zincirleşmeyi hedefliyor!

Antalya Belek’te 2007 yılından bu yana faaliyet gösteren Ela Quality Resort Hotel, 5 yıl içerisinde 5 yeni otel daha açmayı planlıyor. Ela Quality 5 otel açıp zincirleşmeyi hedefliyor.



Özak GYO bünyesinde bulunan Ela Quality Resort markası markası Didim ve Demre’de de tahsis alırken, İstanbul ve İzmir’de de şehir otelleri planlanıyor.


Ela Quality Resort Hotel Genel Müdürü Ali Tunç Batum, planlanan yeni otellerle ilgili şu bilgileri verdi: “Didim ve Demre’de resort oteller için tahsislerimizi aldık. Didim, iki yıldır gelişen bir pazar olarak dikkat çekiyor. Bölgenin gelecekte turizmde önemi artacak. Burada yatırım planlayan birkaç grup daha var. 2016 yılında bu otelin açılmasını planlıyoruz. Demre’de de çalışmalarımız sürüyor.”


Şehir otelleri geliyor


 Batum, şehir otelciliği anlamında da İstanbul’da iki, İzmir’de bir otel planladıklarını belirterek, şunları söyledi: “İstanbul’daki otellerimiz Balmumcu’da ve Kazlıçeşme’de olacak. Orta vadede zincir otellerden oluşan bir grup olacağız. 7 yıldır edindiğimiz iş birikimi sonucunda bu yatırımlara giriyoruz. Belek’teki Ela Quality Resort Hotel, zincirimizin amiral gemisi olacak.”


Ela Quality Resort hakkında da bilgi veren Batum, şu anda yüzde 85 doluluğa ulaştıklarını söyledi. Batum, otelin çocuk konseptini yenilediklerini ifade etti.


Vatan


Geri Dön