20 / 04 / 2024

Ela Quality, 5 yeni otel yatırımı planlıyor!

Ela Quality, 5 yeni otel yatırımı planlıyor!

Ela Quality Resort Hotel, orta vadede 5 yeni otel yatırımı planlıyor. Antalya Belek'te 7'nci yılını tamamlayan Ela Quality Resort Hotel'in amiral gemisi olacağı yeni zincir otellerin ikisi İstanbul'da, diğerleri ise İzmir, Didim ve Demre'de olacak...



Özak GYO bünyesindeki Ela Quality Resort Hotel, orta vadede 5 yeni otel yatırımı planlıyor. Antalya Belek'te 7'nci yılını tamamlayan Ela Quality Resort Hotel'in amiral gemisi olacağı yeni zincir otellerin ikisi İstanbul'da, diğerleri ise İzmir, Didim ve Demre'de olacak. Didim'de daha önce arazi tahsisi yapılan projenin hayata geçmesi için çalışmalara devam ediliyor. Projelerle ilgili bilgi veren Ela Quality Resort Hotel Genel Müdürü Ali Tunç Batum, İstanbul Sahil Yolu ve Balmumcu'da iki şehir oteli için proje geliştirmeye başladıklarını belirtti. İzmir'de de bir şehir oteli için çalışmalarını sürdürdüklerini kaydeden Batum, "Belek'teki Ela Quality Resort Hotel, zincirimizin amiral gemisi olacak" dedi. 


DOLULUK ORANI % 85 

Misafirlerinin yüzde 40'ı Avrupa, geri kalanının da BDT, iç pazar ve diğer ülkelerden olduğunu hatırlatan Batum, yüzde 85 dolulukla çalıştıklarını kaydetti. Rusya ve Ukrayna'daki sorunlar nedeniyle haziranda beklentilerin bir parça hedeflerden şaştığının altını çizen Batum, önümüzdeki aylarda hedeflerini yakalayacaklarını vurguladı. 



Sabah 


Geri Dön