19 / 04 / 2024

Elazığ Belediyesi'nden kiralık 2 işyeri!

Elazığ Belediyesi'nden kiralık 2 işyeri!

Elazığ Belediyesi'ne ait Abdullahpaşa Mahallesi Malatya Caddesi Trafo yanında bulunan kafeterya ve çay bahçesi ile Belediye İş Merkezi teras katında bulunan işyeri, açık artırma usulüyle 5 yıllığına ihale ediliyor.



Mülkiyeti Elazığ Belediyesine ait Abdullahpaşa Mahallesi Malatya Caddesi Trafo yanında bulunan 95 m2 kapalı, 110 metrekare açık alan olmak üzere toplam 205 metrekarelik alan kafeterya ve çay bahçesi olarak işletilmek üzere açık artırma usulü ile bir yıllık 27.000.00 TL muhammen bedelle 5 yıllığına ihale edilecek.


Yine mülkiyeti Elazığ Belediyesine ait olan Gazi Caddesi üzerinde bulunan Belediye İş Merkezi teras katında bulunan 235 metrekarelik işyeri restoran olarak işletilmek üzere açık artırma usulü ile bir yıllık 50.000.00 TL muhammen bedelle 5 yıllığına ihale edilecek.


İhale, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu'nun 45. maddesi doğrultusunda Belediye Encümen Toplantı Salonu'nda 16 Ağustos 2016 Salı günü saat 14.30'da gerçekleştirilecek.


İhaleye katılmak isteyenlerin, 16 Ağustos 2016 Salı günü saat 12.00'a kadar Elazığ Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü Emlak Kiralama Servisi'ne başvurmaları gerekiyor.


İhaleye katılmak isteyenler;


-Kanuni ikametgâh belgesi,

-Nüfus cüzdanı sureti veya fotokopisi (Gerçek Kişiler için),

-İstekliye yapılacak her türlü yazışma ve tebligatlara esas olmak üzere adres beyanı,

-Tüzel kişilikler için mevzuat gereği kayıtlı olduğu Ticaret veya Sanayi Odası, Esnaf ve Sanatkârlar Odası veya ilgili Meslek Odası Belgesi,

-Ortak girişimler için noter tasdikli Ortak girişim beyannamesi ve Ortaklık Sözleşmesi

-Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren İmza Beyannamesi

-İstekliler adına vekâleten iştirak ediliyor ise istekli adına teklifle bulunacak kimselerin vekâletnameleri ile vekâleten iştirak edenin noter tasdikli imza sirküleri vermesi

İhaleye katılacakların, ihale dosya bedelinin ödendiğini gösteren makbuz ile Belediye'den alınacak olan ihale şartnamesi ve eklerinin okunup kabul edildiğinin belgelenmesi amacıyla bütün sayfaları ihaleye iştirak eden tarafından kaşelenerek imzalanmış şartnameyi hazır bulundurmaları gerekiyor.



Hakimiyet Gazetesi


Geri Dön