24 / 04 / 2024

Elazığ'daki bombalanan emniyet binasının yerine yapılan millet bahçesi açılıyor!

Elazığ'daki bombalanan emniyet binasının yerine yapılan millet bahçesi açılıyor!

Elazığ'da 4 yıl önce PKK'lı teröristlerin bombalı saldırısı sonucu hasarlanan emniyet binasının bulunduğu alana, şehitler anısına Millet Bahçesi yapıldı. Millet bahçesinin bu hafta sonu açılması bekleniyor...



Elazığ'da 4 yıl önce PKK'lı teröristlerin bombalı saldırısı sonucu hasarlanan emniyet binasının bulunduğu alana, şehitler anısına Millet Bahçesi yapıldı. 

Millet Bahçesi'ni yapan firmanın temsilcisi Hande İrteni, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Millet Bahçesi'nin şehitler anısına yapıldığı için çok önemli olduğuna dikkat çekti. 

Kent merkezinde 26 dönüm alanda hayata geçirilen millet bahçesinde; Şehitler Anıtı, 410 metrekarelik millet kıraathanesi, 1500 metrekarelik yansıtma havuzu, 580 ağaç, çocuk oyun parkı, piknik alanı, seyir terası, koşu, yürüyüş ve gezinti parkurları gibi alanlar yer alıyor. 

Millet bahçesinin hafta sonu açılacağı belirtildi. Engellilerin de düşünülerek hazırlandığı bahçede, vatandaşlar gün boyu keyifli vakit geçirmenin yanında saldırıda şehit olan polis memurlarını da anacak.

Kop Tüneli'ndeki kazı işleminin yüzde 58'i tamam!

Karşıyaka Opera Binası'nın yapımı durdu mu?


Geri Dön