26 / 04 / 2024

Electroworld Bimeks'e satıldı!

Electroworld Bimeks'e satıldı!

Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yer alan yazılı açıklamaya göre Electroworld Bimeks'e satıldı. Electroworld mağazaları Bimeks mağazalarına dönüşecek...



Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret tarafından yapılan açıklama şöyle;


05.09.2013 tarihli KAP duyurusu ile Şirketimizin, Electroworld İç Ve Dış Ticaret A.Ş.'nin ( Electroworld) sermayesinin % 100'ünü  temsil eden payların tamamını satın almak üzere  DSG European Investments Limited / İngiltere ( Dixons Retail Plc iştiraki ) ile Hisse  Devir Anlaşması imzaladığı ilan olunmuştu. 

Sözkonusu anlaşma çerçevesinde hisse devir işlemi 31.10.2013 tarihinde tamamlanmış olup, Electroworld'ün sermayesini temsil eden payların tamamı Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret A.Ş.'ne ( Bimeks ) geçmiş bulunmaktadır. 

Electroworld'ün kendisi tarafından işletilen 14 mağazasında 01.11.2013 tarihinden itibaren Bimeks olarak faaliyet gösterilecektir. 

Electroworld'ün franchise iş ortakları tarafından işletilen 16 mağazası da 1 yıl içerisinde Bimeks mağazalarına dönüşecek olup, mağaza dönüşümleri yine kamuoyu ile paylaşılacaktır. 



Geri Dön