24 / 04 / 2024

Elektrocity Türkiye'nin en özel iş ve konut projesi!

Elektrocity Türkiye'nin en özel iş ve konut projesi!

KİPTAşž elektronik sektörünü, dünyanın en modern projelerinden biri ELEKTROCITY ile sektörüne yakışır bir merkeze kavuşturuyor



KİPTAşž elektronik sektörünü, dünyanın en modern projelerinden biri ELEKTROCITY ile sektörüne yakışır bir merkeze kavuşturuyor. ELEKTROCITY, elektronik dünyası ile ilgili her şeyin bir arada bulunacağı AVM'sinin yanısıra, ofis katları ve residence ile Türkiye'nin en özel iş ve konut projesi.

İstanbul'un en başarılı projelerinin üreticisi KİPTAşž elektronik sektörünü, dünyanın en modern projelerinden biri ELEKTROCITY ile sektörüne yakışır bir merkeze kavuşturuyor. ELEKTROCITY, elektronik dünyası ile ilgili her şeyin bir arada bulunacağı AVM' sinin yanı sıra, ofis katları ve residence ile Türkiye' nin en özel iş ve konut projesi.

TÜM ELEKTRONİKçİLERE AçIK

KİPTAşž ve Beyoğlu Belediyesi'nin, Karaköy'de faaliyet gösteren elektronik sektörünü modern bir merkeze kavuşturmak için başlattıkları projenin ürünü olan ELEKTROCITY, sadece Karaköy esnafını değil tüm elektronik ve teknoloji sektörünü bir araya getirecek dev bir proje olarak tasarlandı. Konumu ve özellikleriyle ELEKTROCITY sadece İstanbul'a değil, tüm Türkiye' ye, Orta Doğu' ya, Türki Cumhuriyetlere ve Balkanlar'a hizmet verebilecek bir elektronik merkezi olacak.

GÜMRÜKLÜ ANTREPO AYRICALIĞI

ELEKTROCITY' nin modern ve elverişli çalışma ortamı dışında sektöre sunacağı en büyük avantajlarından biri de içinde yer alacak gümrüklü antreposu olacak. Gümrüklü antrepo sayesinde, ELEKTROCİTY ayrıcalığını tercih eden şirketler, ithalat işlemlerini çok kolay bir şekilde yapma imkanına kavuşacak.

İSTANBUL'UN MERKEZİNDE

ELEKTROCITY; Otogar, Forum İstanbul, Carrefoursa Bayrampaşa, Bauhaus, İKEA gibi büyük merkezlere birkaç dakikalık, havalimanına ise 10 dakikalık bir mesafede, Esenler Atışalanı bölgesinde TEM otoyolu üzerinde inşaa edilecek. Avrupa yakasının en değerli bölgelerinden birinde yer alacak ELEKTROCİTY, İstanbul' un merkezinde, farklı bir çok sektöre hizmet verebilecek modern ofis katlarıyla da iş dünyasına yepyeni bir çehre kazandıracak.

İşž VE KONFOR BİRARADA

ELEKTROCITY Residence tüm ihtiyaçlara cevap veren yaşam alanları ve akıllı mimarisiyle İstanbul'un sayılı projelerinden biri olma iddiasında. İçinde spor ve dinlenme alanları, çocuk parkları ve çiçek bahçeleri olan AVM' nin teras bahçesi ELEKTROCITY Residence' nin en renkli ve yaşam dolu alanı olarak tasarlandı. ELEKTROCITY spor ve eğlence alanlarında, çalışırken yaşamanın, yaşarken çalışmanın keyfine varma imkanı sunuluyor.

Residence kuleleri 30'ar katlı oluyor

Sektöre nitelikli bir çalışma ortamı sunmayı amaçlayan ELEKTROCİTY de, 30'ar katlı 2 adet residance ve ofis kulesi yer alacak. Proje kapsamında Residence binasında toplam alanı 25 bin 500 metrekare olan 172 daire yer alacak. Ofis kulesi ise her katı 950 metrekare alacak şekilde toplam 31 bin metrekare olarak planlanmış durumda. ELEKTROCİTY' yi tercih edenlerin rahat ulaşımını sağlamak ve özellikle trafik kirliliğini önlemek amacıyla 60 bin metrekarelik 3 katlı yaklaşık 2.000 araçlık otopark da hizmette olacak. Projenin özellikleri arasında rahat mekanların temini de öngörülerek tercihte bulunanların yaşam alanları da ön planda tutuluyor. Projenin çatı terasında ise 2 bin metrekarelik ortak bir sosyal tesis yer alacak.


Panoramik avlulu aydınlık bir çarşı

ELEKTROCİTY, AVM avluları, Food Court ve dinlenme avluları ile ferah bir ortamda iş yapma imkanı sunuyor. Bu avlulardan ilki, alışveriş merkezinin de giriş meydanını oluşturuyor. çarşıdaki iç sokakların ortaları boş bırakıldığı için çatı ışıklıkları ile en alta kadar doğal ışık girebili-yor. Başarılı projelere imza atan KİPTAşž'ın elektrik sektörüne yönelik projesinde teknik kapasiteler en üst düzeyde ve rahat mekanlar da projelendiri-lerek devreye sokulmuş vaziyette


20 metre yükseklikte LED ekranlı görünüm

TEM oto yolundan rahat bir şekilde görülebilecek proje 20 metre yüksekliğe sahip geniş LED ekranı ve büyük ölçekli bir elektronik devreyi çağrıştıran giriş cephesi ile varlığını sürekli hissettirirken, kompleks teknoloji ile ilgili içeriğini dışa yansıtacak şekilde projelendirildi. ELECTROCİTY projesi, elektronikçiler açısından sektöre yeni bir soluk getirirken dizaynıyla da dikkat çekiyor.


Teras bahçesinde doğayla içiçe

ELEKTROCİTY'i benzer projelerden ayıran en önemli özelliği ise, doğal hava ve ışıkla beslenen, nefes alma mekanları, çatıdaki bahçesi ve açık avlularıyla sunduğu yaşama alanları olarak öne çıkıyor. Teras ve bahçe kısmında dinlenme alanları, çocuk oyun alanı ve çiçek bahçesi mevcut. Sosyal tesis içinde çatısı ve camekanları açılıp kapanabilen bir yüzme havuzu, sauna, masaj odaları, fitness salonları ve soyunma kabinleri yer alıyor. Terasta ayrıca açık spor alanları, koşu parkuru, mini basket ve voleybol sahası, masa tenisi ve benzer aktiviteler ile kapalı bilardo salonu ve bowling salonu yer almaktadır.
Yenişafak


Geri Dön