26 / 04 / 2024

Elinde altını olanlar uyanık olun! Altının Efendisi'nden kıyamet gibi açıklama geldi, duyan kafayı yedi! Hemen göz atın

 Elinde altını olanlar uyanık olun! Altının Efendisi'nden kıyamet gibi açıklama geldi, duyan kafayı yedi! Hemen göz atın

Elinde altını olanlar uyanık olun... Altının Efendisi İslam Memiş'ten kıyamet gibi açıklama geldi, son dakika açıklamasını duyan kafayı yedi... Hemen göz atın...



Yatırımcıların gözdeleri arasında yer alan altın fiyatlarında günlük kayıp  yüzde 1,5’a ulaştı. Böylece ONS altın fiyatı 22 Eylül 2022 tarihi sonrası en düşük seviyeye geriledi. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş de son zamanlarda sık sık gündeme gelen altın fiyatları için bu hafta takip edilmesi gereken seviyeyi açıkladı.

 Elinde altını olanlar uyanık olun! Altının Efendisi nden kıyamet gibi açıklama geldi, duyan kafayı yedi! Hemen göz atın

İSLAM MEMİŞ'TEN SON DAKİKA ALTIN YORUMU

Milli Gazete'de yer alan habere göre, son zamanlarda sık sık gündeme gelen altın fiyatları tarafında satışlar hız kazandı. Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, yatırımcıların gözdeleri arasında yer alan altında yaşanan bu gelişmeler fiyatın bir ayın en düşük seviyesine geriledi. 

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Altın Uzmanı İslam Memiş bu hafta gram altın fiyatı için takip edilmesi gereken seviye noktasında yatırımcısını ve “altın alınır mı” diye soran vatandaşlarla öngörü, tahmin ve değerlendirmeler yaptı.


Geri Dön