25 / 04 / 2024

Altın fiyatları tozu dumana kattı! Gram altın ve çeyrek altını olanlar hemen göz atın! Son dakika altın fiyatları

Altın fiyatları tozu dumana kattı! Gram altın ve çeyrek altını olanlar hemen göz atın! Son dakika altın fiyatları

Altın fiyatları bugün yükselmeye devam ediyor. Gram altını, çeyrek altını olanlar hemen göz atın. Altın tozu dumana kattı. Gram altın, çeyrek altın ve tam altın bugün ne kadar oldu? İşte son dakika altın fiyatları 5 Ağustos 2022...



Altın fiyatları hafatnın son işlem gününde de yukarı yönlü hareketine devam ediyor. Milyonlarca yatırımcı ve altın almak isteyenler son dakika altın fiyatlarını takip ediyor. Vatandaşlar bugün ''Gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? Yarım ve tam altın kaç TL?  sorularını araştırıyor.

Altın fiyatları yurt içi ve yurt dışı piyasalardaki gelişmelerin etkisi ile yükselmeye devam ediyor. Ons altın bugün 1791 dolar oldu.

Altın fiyatları dolar/TL'deki  yükseliş ile birlikte yükselmeye bugün de devam ediyor.

Peki bugün gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın, gremse altın, Ata altın ne kadar? Gram altın ve çeyrek altını olan hemen göz atın! İşte son dakika altın fiyatları 5 Ağustos 2022 güncel altın fiyatları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön