18 / 04 / 2024

Elips Tasarım Mimarlık imzalı B_Hhouse'a, European Property Awards ödülü!

Elips Tasarım Mimarlık imzalı B_Hhouse'a, European Property Awards ödülü!

Elips Tasarım Mimarlık tarafından tasarlanan “B_House”, uluslararası arenada mimari ve iç mimari projelerin yarıştığı European Property Awards 2019’da “Architecture Single Residence” (Tekil Konut Mimarisi) kategorisinde ödül kazandı…



Yüksek Mimar Feza Ökten Koca’nın liderliğinde Elips Tasarım Mimarlık, Konya’da yer alan ve 2018'de tamamlanan B_House projesiyle, European Property Awards 2019’da “Architecture Single Residence” (Tekil Konut Mimarisi) kategorisinde, ödül aldı...

Mevlana’nın, “Ne olursan ol yine gel...” çağrısından ve “Her farklının içinde bir benzer bulunabilir” düşüncesinden esinlenilen B_House’un tasarımında, Konya şehrini ve Mevlana’yı özümseyerek modern ve geleneksel öğelerin bütünleştirilmesi amaçlanmış. B_House’un mobilya seçimlerinde daha geleneksel duruş sergilenirken, mimari tasarımda ise yalınlıktan yana bir tarz benimsenmiş. 

Elips Tasarım Mimarlık imzalı B_Hhouse a, European Property Awards ödülü!

Tasarımına ek olarak teknolojinin kullanımını da ön plana çıkaran B_House,  akıllı ev sistemi ile evdeki elektrik ve mekanik sistemlerin kontrolünde yenilikçi bir seçeneğe gidilmiş.  

Cephelerde ve yapıda ısı yalıtımı malzemeleri tercih edilirken, aydınlatma olarak LED kullanılmasıyla enerji tasarrufu da sağlanmış. 

Elips Tasarım Mimarlık imzalı B_Hhouse a, European Property Awards ödülü!


Geri Dön