25 / 04 / 2024

Elit Grand Palas Kurtköy fiyat!

Elit Grand Palas Kurtköy fiyat!

Firma: Delmar Yapı

Proje: Elit Grand Palas

İstanbul Anadolu yakası Pendik Kurtköy bölgesinde yaşama geçirilen Elit Grand Palas Kurtköy fiyat bilgileri için haberimizi okumanız yeterli. Projede konut sahibi olmak için banka kredisi kullanılıyor...



Teslimlerin 2014 yılının Aralık ayında gerçekleşmesi planlanan Kurtköy  Elit Grand Palas  satılık daire tipleri stüdyo ve 1 oda 1 salon olarak tasarlandı. Elit Grand Palas Kurtköy fiyat bilgileri için haberimizden yararlanabilirsiniz.


Elit Grand Palas Kurtköy fiyat!


Toplam 532 adet konutun yer aldığı Elit Grand Palas projesi İstanbul Anadolu yakası Kurtköy'de yükseliyor. Kurtköy Elit Grand Palas örnek daire resimleri için projenin web sayfasını ziyaret edebilirsiniz.


Satış sürecine devam edilen Elit Grand Palas Evleri,  Delmar Yapı  projesi olarak inşa ediliyor. Elit Grand Palas Kurtköy fiyat bilgileri için haberimizi okumanız yeterli.


10 bin 680 metrekare alan üzerinde yaşama geçirilen Pendik Elit Grand Palas, 130 milyon TL yatırım bedeli ile yükseliyor. Elit Grand Palas Kurtköy fiyat listesi haberimizin devamında bulunuyor.


Elit Grand Palas Kurtköy fiyat!


Elit Grand Palas Kurtköy fiyat listesi kapsamında stüdyo daireler 188 bin 600 TL'den, 1 oda 1 salon daireler ise 270 bin 770 TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Projede banka kredisi ile konut sahibi olmak mümkün.


Elit Grand Palas ulaşım: Sabiha Gökçen Havaalanı Karşısı, Osmanlı Bulvarı, No:13 Yenişehir, Kurtköy İSTANBUL


Delmar Yapı Elit Grand Palas iletişim

Telefon: 0216 482 70 70

Web Adresi: www.elitgrandpalas.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön