24 / 04 / 2024

Elit Grand Palas Kurtköy fiyat listesi!

Elit Grand Palas Kurtköy fiyat listesi!

Firma: Delmar Yapı

Proje: Elit Grand Palas

Delmar Yapı tarafından yükselen Elit Grand Palas Kurtköy fiyat listesi 'ne haberimizden ulaşabilirsiniz...





Daire alternatiflerinin stüdyo, 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandığı  Elit Grand Palas  projesi  Delmar Yapı  tarafından hayata geçiriliyor.  


Arsa alanı 10 bin 680 metrekare üzerine yayılan  Elit Grand Palas projesi İstanbul'un Anadolu Yakasında Kurtköy ilçesinde yer alıyor. Elit Grand Palas Kurtköy fiyat listesi haberimizin devamında mevcut. Elit Grand Palas Kurtköy fiyat listesi şu şekilde: 



Elit Grand Palas Kurtköy fiyat listesi: 



Elit Grand Palas Kurtköy fiyat listesi 'ne göre projedeki stüdyo dairelerin fiyatları 188 bin TL'den, 1+1 dairelerin fiyatları 270 bin TL'den başlıyor. Elit Grand Palas Kurtköy fiyat listesi 'nin ayrıntıları için 0216 482 70 70 numaralı telefondan projeye ulaşabilirsiniz.


Elit Grand Palas Kurtköy ödeme planı: 


 Elit Grand Palas Kurtköy ödeme planı 'na göre daireler banka kredisi kullanımına uygun olarak satılıyor. Projede aynı zamanda daire alıcılarına 48 ay taksitlendirme imkanı da mevcut durumda. Projenin KDV oranı ise yüzde 1.


Elit Grand Palas Kurtköy fiyat listesi!


Elit Grand Palas Kurtköy ne zaman teslim? 


Projede yer alan daireler sahiplerine 2014 yılının Haziran ayında teslim edilecek.



Elit Grand Palas Kurtköy 'de fitness center, otopark, resepsiyon, yüzme havuzları, mini golf sahası, Türk Hamamı, spa, restoran, yoga, lounge ve sağlık merkezi gibi sosyal donatılar bulunuyor.




Telefon: 0216 482 70 70

Web Adresi: www.delmaryapi.com

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön