29 / 03 / 2024

Elit Grand Palas Kurtköy iletişim!

Elit Grand Palas Kurtköy iletişim!

Firma: Delmar Yapı

Proje: Elit Grand Palas

Elit Grand Palas Kurtköy iletişim bilgileri şöyle: Sabiha Gökçen Havaalanı Karşısı, Osmanlı Bulvarı, No:13 Yenişehir, Kurtköy İSTANBUL - Telefon numarası: 0216 482 70 70



Toplamda 532 adet daireden meydana gelen  Elit Grand Palas  projesi  Delmar Yapı  imzası ile hayata geçiriliyor. 130 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen Elit Grand Palas Evlerinde stüdyo ve 1 oda 1 salon tipinde daireler bulunuyor.


İstanbul'un Pendik Kurtköy bölgesinde inşa edilen Elit Grand Palas Evleri tek blok halinde yükseliyor. Elit Grand Palas Kurtköy iletişim bilgilerinden önce projenin detaylarından bahsetmeye devam edelim.


10 bin 680 metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılan Elit Grand Palas Evlerinde dairelerin büyüklükleri 45 metrekare ile 92 metrekare arasında değişiyor. Elit Grand Palas satış ofisi ile 0216 482 70 70 no'lu telefondan iletişime geçebilirsiniz.


2014 yılının sonunda teslimleri gerçekleşecek olan Elit Grand Palas Evlerinde yer alan dairelerin fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için satış ofisini arayabilirsiniz. Elit Grand Palas Kurtköy iletişim bilgilerinden önce projenin ödeme planı bilgisinden bahsedelim.


Elit Grand Palas ödeme planı kapsamında yüzde 50 peşinat veriliyor, kalan tutar ise firma bünyesinde 48 aya kadar 0 faiz oranı ile taksitlendirilebiliyor. Satışların devam ettiği Elit Grand Palas Kurtköy Evlerinde yer alan blok 9 katlı tasarlandı. Elit Grand Palas Kurtköy iletişim bilgileri şöyle:


Kurtköy Elit Grand Palas nerede?

Kurtköy Elit Grand Palas adres: Sabiha Gökçen Havaalanı Karşısı, Osmanlı Bulvarı, No:13 Yenişehir, Kurtköy İSTANBUL


Elit Grand Palas Kurtköy iletişim:

Telefon: 0216 482 70 70

Web Adresi: www.elitgrandpalas.com

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön