28 / 03 / 2024

Elit Yapı yeni projesinin hazırlıklarını tamamladı!

Elit Yapı yeni projesinin hazırlıklarını tamamladı!

Elit Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan, hükümetin reel sektöre ve inşaat sektörüne yönelik aldığı son tedbirlerin ekonomik aktiviteye ivme kazandıracağını belirterek, “İnşaat sektörü güçlenecek” dedi.



Hükümetin aldığı son tedbirlerin, seçim öncesi belirsizlik algısının etkisini gidererek ekonomik aktiviteyi canlandıracak nitelikte ve son derece isabetli olduğunu ifade eden Elit Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan, inşaat sektörünü de canlandıracağını bildirdi.


Kampanyalarla inşaat sektörü daha da güçlenecek

“İmar barışı” ile ülke genelindeki 13 milyon binayı ilgilendiren adeta kangren olmuş bir soruna çözüm getirildiğine, bunun ciddi bir reform olduğuna işaret eden Yıldızhan, “Son dönemde kur artışı kaynaklı maliyet baskısı ve çeşitli mihraklarca pompalanan olumsuz algıların da etkisiyle, ekonomimizin lokomotifi inşaat sektöründe, konut satışlarında arızi bir duraksama eğilimi belirmişti. Alınan önlemler tam da yaraya merhem oldu. Bu düzenlemelerle ekonomimizin lokomotifi daha da güçlenecek, ekonomi trenini çok daha hızlı çekecek” diye konuştu.


Elit Manzara Haziran’da teslim yeni proje yolda

Elit Yapı'nın Ankara'nın gözde lokasyonu Beytepe'de hayata geçirdiği Elit Manzara projesinde teslimlerin Haziran ayında gerçekleştirileceğini ifade eden Yıldızhan yeni proje müjdesini verdi. 

Yıldızhan Elit Manzara projesiyle ilgili şu bilgileri verdi: “Doğru lokasyon seçimi ve ileri teknolojilerin kullanıldığı, lüks ve konforun kalite ile sunulduğu projeler her daim satış başarısına ulaşıyor. Biz de Elit Manzara  Beytepe’de çok olumlu dönüşler aldık. Haziran’da teslim edeceğimiz projemizde çok az sayıda daire kaldı. Öncelediğimiz kalite ve konforun ön planda olduğu farklı unsurları da taşıyacak yeni projemizin hazırlıklarını da tamamladık.”

 

Elit Yapı yeni projesinin hazırlıklarını tamamladı!

Elit Manzara Beytepe   

Adını manzarasından alan Elit Beytepe projesi mimarisi ve geniş peyzajıyla dikkat çekiyor. 4 blokta 119 konuttan oluşan proje 13 bin 751 metrekarelik arsa üzerine kurulan proje, 37 bin 600 metrekare inşaat alanına sahip.

 

http://www.elitmanzara.com/


Geri Dön