19 / 04 / 2024

Elit Yaşam Konakları'nda 170 bin TL'ye! Son konutlar!

Elit Yaşam Konakları'nda 170 bin TL'ye! Son konutlar!

13 blokta 88 konuttan oluşan Elit Yaşam Konakları'nda fiyatlar 170 bin TL'den başlıyor



İstanbul'un yeni merkezi Kurtköy'de “Hayallerin Yaşam Alanı” sloganıyla yapımı tamamlanan Elit Yaşam Konakları'nda birçok aile yepyeni bir hayata başladı. Ancak Aydos Ormanları'nın mükemmel manzarasını pencerelerine taşıyan, yüzde 82'si yeşil alan ve sosyal yaşam alanlarından oluşan, geniş olanakları ile doğa ve insan birlikteliğini yeniden yorumlayan Elit Yaşam Konakları'nda yerinizi almak için siz de geç kalmış sayılmazsınız. İstanbul'un en elit yaşam alanı Elit Yaşam Konakları'nda son dairelerin satışı devam ediyor. 

17 bin 300 metrekare arsa üzerinde 13 blokta 88 konuttan oluşan Elit Yaşam Konakları'nda 68 metrekare 1+1 stüdyo dairelerden 248 metrekare 5+1 villalara kadar çok sayıda konut seçeneği bulunuyor. Fiyatların 170 bin TL'den başladığı projede tüm bankalardan konut kredisi kullanılabiliyor.

Delmar Yapı İnşaat, JBS Development, LLC USA şirketlerinin ortak girişim ve yatırımları ile yüzde 82'si yeşil alan olarak projelendirilen Elit Yaşam Konakları villa ve apartman stiline getirdiği yepyeni bakış açısıyla sıkıcı olmayan, kişilikli, kaliteli, elit, rafine, konforlu bir yaşam hazırlıyor. Mimari geleneğimize getirdiği yüksek teknolojik standartlar, çağdaş sistemler, sosyal ve sportif olanaklar ile modern bir bahçeli ev ortamı sunuyor. 

Elit Yaşam Konakları'nda sağlıklı ve eğlenceli bir yaşam için gereken tüm olanaklar bulunuyor. Proje; tenis kortu, basketbol, voleybol oynanabilen çok amaçlı spor sahasından, formunuzu koruyacağınız fitness merkezi ve özel jogging parkuruna, yaz-kış tatil keyfi yaşatacak açık ve kapalı yüzme havuzlarından sauna ve Türk hamamı alternatiflerine kadar tüm tesisleriyle çok özel bir dünya yaratıyor. Kulüp Binası ise Elit Yaşam Konakları'nda dostlukların paylaşılması için düşünülmüş. 24 saat güvenliğin bulunduğu projedeki konutlar ise Intema Mutfak, Vitra, Çanakkale Seramik, Estetis ahşap malzemeleri, iç ve dış cephelerde kullanılan Jotun boya ve Braas Çatı Sistemlerinin yanı sıra İroco lamine parkeler gibi en kaliteli malzemelerle donatılmış durumda. 

Sabiha Gökçen Havalimanı, Formula 1 yarış pisti ve Okan Üniversitesi'ne 3 kilometre, Sabancı Üniversitesi ve Koç Lisesi'ne 6 kilometre mesafede bulunan Elit Yaşam Konakları, Viaport Alışveriş Merkezi'ne 2, Ro-Ro Limanı'na 10 ve feribot iskelesine 12 kilometre uzaklıkta...

0216 482 70 70

www.elityasamkonaklari.com

www.delmaryapi.com 

[email protected]  


 

 


Geri Dön