28 / 03 / 2024

Elite Concept ile yatırım fırsatı!

Elite Concept ile yatırım fırsatı!

İnşaat sektörünün önde gelen firmalarından Şua İnşaat, “Elite” markalı projelerinin yeni halkasını Kadıköy Fikirtepe’de hayata geçiriyor. Anadolu Yakasının kalbinde yükselen Elite Concept, yüksek prim potansiyeliyle konut alıcılarına emsalsiz bir yatırım fırsatı sunuyor.



İnşaat sektörünün önde gelen firmalarından Şua İnşaat, “Elite” markalı projelerinin yeni halkasını Kadıköy Fikirtepe’de hayata geçiriyor. Anadolu Yakasının kalbinde yükselen Elite Concept, yüksek prim potansiyeliyle konut alıcılarına emsalsiz bir yatırım fırsatı sunuyor.

Şua İnşaat’ın Fikirtepe’nin en değerli noktasında konumlandırdığı Elite Concept projesinde inşa çalışmaları hızla ilerliyor.

Tüm ruhsatların alındığı ve blokların yükseldiği Elite Concept’te sekizinci kata çıkıldı. Projede çalışmalar hızla ilerlerken 2018’in ikinci yarısında tamamlanması planlanıyor.


SARICALI; “BÖLGENİN SİLUETİNE İMZAMIZI ATIYORUZ”

Şua İnşaat’ın bugüne dek inşa ettiği tüm projelerle bölgesine değer kazandırdığını belirten Şua İnşaat Pazarlama Koordinatörü; “Elite markalı tüm projelerimizde hem yatırımcımıza, hem de bölgeye büyük kazanç sağladık. İstanbul’un Anadolu yakasında geliştirdiğimiz nitelikli projelerimize bir yenisini daha ekleyerek Fikirtepe’nin yenilenen siluetine imzamızı atıyoruz. Mimarisine ve donatılarına büyük özen gösterdiğimiz Elite Concept ile Fikirtepe’nin gelişimi noktasında da sembol niteliğinde bir proje geliştiriyoruz. Projemizde yaklaşık üç aydır ön talep topluyoruz. Açıkçası şuana kadar beklediğimizin de üzerinde bir ilgiyle karşılaştık. Aldığımız yorumlar da bizi oldukça memnun ediyor. Satışlarımıza ise şubat ayında başlamayı planlıyoruz.” dedi.

Şua İnşaat, kentsel dönüşümün merkezi Fikirtepe’de ön satışa sunduğu Elite Concept projesine konut alıcıları büyük ilgi gösteriyor.

İstanbul’un en hızlı değer kazanan lokasyonlarından Fikirtepe’de konumlandırılan ve yüksek standartlarda bir yaşam sunan proje, 24 bin metrekarelik arsa üzerinde inşa ediliyor.

Yaklaşık 3.000 bin kişinin yaşayacağı Elite Concept projesinin 10 bin metrekaresini sosyal donatı ve peyzaj alanlarına ayıran firma, sakinlerine ferah bir yaşam alanı sunuyor.


LÜKS DAİRELERİN METREKARESİ 7.500 TL’DEN BAŞLIYOR

Toplam 155 bin metrekarelik inşaat alanında 785 konut ve 26 ticari ünitenin yer aldığı projede; 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1’den oluşan dört tip daire seçeneği sunuluyor.


Lüks ve konforlu detaylarla sahip projede, daireler 66 metrekare ile 220 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Ön talep toplama döneminin devam ettiği projede alternatif ödeme planları ve avantajlı fiyatlar sunuluyor.

30 aya kadar vade farksız taksitlendirme ve kişiye özel ödeme seçeneklerinin sunulduğu projede dairelerin metrekaresi 7.500 TL’den başlıyor. Projede 120 aya kadar anlaşmalı bankalar aracılığıyla da uygun vade oranlarıyla kredi imkanı sağlanıyor.

Sıfır faiz ve kişiye özel ödeme seçeneklerinin sunulduğu projede dairelerin metrekaresi 7.500 TL’den başlıyor.


AKILLI BİNA TEKNOLOJİSİNE SAHİP KONUTLAR

Elite Concept projesi enerji verimliliği ve çevreci özellikleriyle dikkat çekiyor. Akıllı bina teknolojisi konseptinde projelendirilen Elite Concept, enerji üretimi ve gri su arıtma sistemiyle sitede yaşayanlara büyük avantaj sağlayacak. 


Projede, blok çatılarına yerleştirilecek güneş panelleriyle enerji tasarrufu maksimum düzeyde tutulacak. Ayrıca, lavoba ve banyo suları gri su arıtma havuzunda arıtılarak peyzaj ve bahçe sulamasında değerlendirilecek. Akıllı bina konsepti ve çevreci özelliklere sahip Elite Concept projesi enerji ve su tasarrufu özellikleriyle aile bütçelerine katkı sağlayacak.

Cam balkon özelliği ile panoramik bir görüntü elde edilen projenin mimarisinde Adnan Kazmaoğlu Mimarlık’ın imzası yer alıyor.

Modern tasarımı ile öne çıkan Elite Concept; geniş peyzajı, konforlu yaşam alanları ve özellikli konumu ile dikkat çekiyor.

Cadde mağazası ve dükkanların bulunduğu projede bölgenin tüm ihtiyaçlarının karşılanabileceği market, eczane, fast food, kafeler, yeme - içme alanları ve restoranlar yer alıyor.

Projede ayrıca dört mevsim kullanılabilen yetişkin ve çocuk havuzu, fitness salonu, pilates stüdyoları, sauna, buhar odası, spor alanları ve çocuk oyun alanları yatırımcılara sunuluyor.


MERKEZİ LOKASYONDA YER ALIYOR

Anadolu Yakasının yeni cazibe merkezi Kadıköy Fikirtepe’de yükselen proje, merkezi lokasyonuyla avantajlı bir konumda yer alıyor. 

Tüm ana arterlere çok yakın bir noktada bulunan ve E-5 otoyolunun yanı başında konumlanan proje; Metro, Metrobüs, TEM Otoyolu Üsküdar ve Kadıköy’e yakınlığı ile dikkat çekiyor. 

İnşa çalışmalarının devam ettiği proje, 2018 yılının ikinci yarısında tamamlanacak.


Web: http://eliteconcept.com.tr/tr


Haber Sabah'ta şöyle yer aldı


Şua İnşaat’ın Fikirtepe’de hayata geçirdiği Elite Concept projesi 2018’de tamamlanacak. Ön talebin toplandığı projeye yoğun ilgi var

İnşaat sektörünün önde gelen firmalarından Şua İnşaat, 'Elite' markalı projelerinin yeni halkasını Kadıköy Fikirtepe'de hayata geçiriyor. Tüm ruhsatların alındığı ve blokların yükseldiği projede sekizinci kata kadar çıkılırken projenin 2018'in ikinci yarısında tamamlanması planlanıyor. Şua İnşaat Pazarlama Koordinatörü Ahmet Sarıcalı, Şua İnşaat'ın bugüne dek inşa ettiği tüm projelerle bölgesine değer kazandırdığını belirtti. Sarıcalı, "Elite markalı tüm projelerimizde hem yatırımcımıza hem de bölgeye büyük kazanç sağladık. İstanbul'un Anadolu Yakası'nda geliştirdiğimiz nitelikli projelerimize bir yenisini daha ekleyerek Fikirtepe'nin yenilenen siluetine imzamızı atıyoruz. Mimarisine ve donatılarına büyük özen gösterdiğimiz Elite Concept ile Fikirtepe'nin gelişiminde sembol niteliğinde bir proje geliştiriyoruz" dedi. Projede yaklaşık üç aydır ön talep topladıklarını vurgulayan Sarıcalı, beklediklerinin de üzerinde bir ilgiyle karşılaştıklarını kaydetti.


10 BİN METREKARELİK SOSYAL DONATI

Projenin 24 bin metrekarelik arsa üzerinde inşa edildiğini anlatan Sarıcalı, "Yaklaşık 3 bin kişinin yaşayacağı Elite Concept projesinin 10 bin metrekaresini sosyal donatı ve peyzaj alanlarına ayırdık. Site sakinlerine ferah bir yaşam alanı sunuyoruz" diye konuştu. Toplam 155 bin metrekarelik inşaat alanının bulunduğunu aktaran Sarıcalı, projede 785 konut ve 26 ticari ünitenin yer aldığını kaydetti. Sarıcalı, "Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1'den oluşan dört tip daire seçeneği sunuyoruz" şeklinde konuştu.


METREKARESİ 7.500 TL'DEN SATIŞTA

Dairelerin 66 ila 220 metrekare arasında değişiklik gösterdiği projede ön talep toplama döneminin devam ettiğini anlatan Sarıcalı, alternatif ödeme planları ve avantajlı fiyatlar sunduklarını vurguladı. Sarıcalı, "30 aya kadar vade farksız taksitlendirme ve kişiye özel ödeme seçenekler sunuyoruz. Dairelerimizin metrekaresi 7 bin 500 TL'den başlıyor. 120 aya kadar anlaşmalı bankalar aracılığıyla da uygun vade oranlarıyla kredi imkânı sağlıyoruz" ifadelerini kullandı.


AKILLI BİNA KONSEPT TEKNOLOJİSİNE SAHİP 

Elite Concept, enerji verimliliği ve çevreci özellikleriyle dikkat çekiyor. Akıllı bina teknolojisi konseptinde projelendirilen Elite Concept, enerji üretimi ve gri su arıtma sistemiyle site sakinlerine avantaj sağlayacak. Projede, blok çatılarına yerleştirilecek güneş panelleriyle enerji tasarrufu maksimum düzeyde tutulacak. Ayrıca, lavoba ve banyo suları gri su arıtma havuzunda arıtılarak peyzaj ve bahçe sulamasında değerlendirilecek. Akıllı bina konsepti ve çevreci özelliklere sahip projede enerji ve su tasarrufunun aile bütçelerine katkı sağlaması bekleniyor.


Sabah


Geri Dön