18 / 04 / 2024

Kıbrıs 16dört16 yatırım fırsatı ile sanatı bir araya getiriyor!

Kıbrıs 16dört16 yatırım fırsatı ile sanatı bir araya getiriyor!

Kıbrıs emlak sektörü yeni bir konseptle tanışacak. Girne'de yükselen Milos Park Homes projesi, bu kez yatırım fırsatı ile sanatı bir araya getiriyor. İşte 16dört16 kod adlı projenin detayları..



Konumu, mimarisi, eşsiz doğası ve kazançlı fiyat avantajıyla ilk günden bu yana adından çok söz ettiren Milos Park Homes, yepyeni bir sürpriz ile yine dikkatleri üzerinde toplayacak.


#secretproject parolasıyla sektöre ilk sürprizini yapan Milos Park Homes, bir süredir de 16dort16 için geri sayımdaydı.


Blue Way Group çatısı altında hizmet veren Kıbrıs Developments’ın 30’uncu yıl özel projesi Milos Park Homes, sürprizini açıklıyor artık. Bu kez çok avantajlı yatırım fırsatı, sanatla harmanlıyor.


Girne Alsancak’ta çok hızlı bir şekilde devam eden projesi, çok özel bir lansmana ev sahipliği yapacak. Sektörün önde gelen isimleri, Kıbrıs Developments çözüm ortakları ve yatırımcıları çok farklı bir etkinlikte, hatta bu kez şantiyede bir araya gelecek..


Bu özel lansman için; farkı konut tipleri ve örnek daireler tam anlamıyla birer sanat galerisine çevriliyor. Kıbrıs’ın birbirinden ünlü sanatçıları, en özel eserleriyle bu özel konut projesine farklı bir dokunuş gerçekleştirecek.


Başlangıcından finaline kadar tüm aşamaları en ince ayrıntılarına kadar planlanan bu özel lansman, sosyal sorumluluk taşıyan içeriğiyle, Kıbrıs emlak sektöründe de bir ilk olma özelliği taşıyor.


Özbirim ailesinin ev sahipliğinde gerçekleşecek organizasyon, yarın saat 15.00’da başlayacak..


Milos Park Homes Hakkında

Kıbrıs Developments tarafından yapımına başlanan Milos Park Homes projesi, müşterilerine yepyeni bir hayatın kapılarını açıyor.


İnşaat kalitesinin yanı sıra, satış süreci ve sonrasındaki müşteri memnuniyeti ile öne çıkan ve daha önce Kuzey Kıbrıs’ta Huzurlu Yaşam ve Escape Homes projelerini hayata geçiren Kıbrıs Developments’ın yeni projesi Milos Park Homes, ismini tarihi Milos değirmenlerinden alıyor.


Yeşili ve Akdeniz’in köklü kültürünü birleştirerek, doğayla iç içe huzurlu bir yaşam vadeden proje, 26 dönüm arazi üzerinde konumlanan ve farklı ihtiyaçlara yönelik hazırlanan 15 konseptte toplam 129 konuttan oluşuyor.


Zeytin ve limon ağaçlarıyla çevrili yürüyüş parkurları, yetişkin ve çocuk yüzme havuzları, oyun parkları, hobi bahçeleri, yoga/pilates stüdyosu, spor salonu, açık hava spor aletleri, evcil hayvan yaşam alanları, tenis, basketbol ve voleybol sahaları, mini marketi, snack cafe & bar ile dikkat çeken proje, sakinlerine engelsiz ve güvenli bir yaşam alanı vadediyor.



Daire fiyatına villa sloganıyla ezber bozan projede, lansmana özel çok özel yatırım fırsatları sürüyor. Ayrıca Milos Park Homes; Türkiye İş Bankası ile imzaladığı çok özel natamam konut kredisi anlaşması ile proje tamamlanmadan da tüketicilere kredi imkanı sunuyor.


49 bin sterlinden başlayan fiyatlarla, bu eşsiz yapıda yer almak için acele edin.


 



Kıbrıs Emlak Merkezi


Geri Dön