27 / 04 / 2024

kıbrıs onaltı dört onaltı

kıbrıs onaltı dört onaltı

Kıbrıs emlak sektörü yeni bir konseptle tanışacak. Girne'de yükselen Milos Park Homes projesi, bu kez yatırım fırsatı ile sanatı bir araya getiriyor. İşte 16dört16 kod adlı projenin detayları..

Emlakçılar neden Dubai ve Kıbrıs'ı tavsiye eder?

Son yıllarda yatırımcılar yurtdışına yönelmeye başladı. Kiralara yüzde 25 sınırlaması yatırımcıların Türkiye'deki evlerini satıp yurt dışından ev almasına neden oluyor. Peki emlakçılar neden Dubai ve Kıbrıs'ı tavsiye ediyor? İşte ayrıntılar...

Ajda Pekkan Kıbrıs'taki lüks villasını 38 milyon TL'ye sattı! 

Dillerden düşmeyen şarkılarıyla yıllara meydan okuyan süperstar Ajda Pekkan Kıbrıs'taki lüks villasını 38 milyon liraya sattı. 

Kıbrıs'ta çarşı karışıyor! 

Geçtiğimiz günlerde Kıbrıs'ta Yahudilerin 25 bin dönüm arsa aldığı gündeme gelmiş ve konuyla ilgili tartışmalar başlamıştı. KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, mülk satışı ile ilgili spekülasyon yapıldığını belirtti. İşte o açıklamalar...

Kıbrıs'ta Yahudiler ne yapıyor? Binlerce dönüm arazi topladılar!

Kıbrıs'ta Yahudilerin şimdiden 25 bin dönüm arazinin sahibi olduğu belirtildi. Peki Kıbrıs'ta Yahudiler ne yapıyor? Yahudiler Kıbrıs'tan neden arazi alıyor? 

Kıbrıs’ta yabancılara mülk satışı Dışişleri ve MİT’in takibinde!

Hem Dışişleri Bakanlığı hem de Milli İstihbarat Teşkilatı’nın (MİT) aralarında İngiliz, İsrail ve İran vatandaşlarının da olduğu yabancıların Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) mülk edinmelerini takibe aldığı öğrenildi.

DenizBank, Kıbrıs’a açıldı! KKTC Ülke Müdürlüğü ve Girne şubesi faaliyete geçti!

DenizBank, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde Ülke Müdürlüğü ve Girne şubesini faaliyete geçirdi. DenizBank Genel Müdürü Hakan Ateş, amaçlarının ülkede erişilebilir, kesintisiz ve kaliteli bankacılık hizmetleri sunmak olduğunu söyledi.

Fenercioğlu'ndan Kıbrıs'a 3 bin konutluk yeni proje!

Yurtiçi ve yurtdışında projeleri için düğmeye basan Fenercioğlu A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Aycan Fenercioğlu, Ağustos ayının 2. yarısında Kıbrıs’ta 3 bin dairelik projelerine başlayacaklarını ve bölgede yatırımlarını sürdüreceklerini söyledi.

Uluslararası emlak yatırımcılarının yeni gözdesi Kıbrıs!

Dünyanın en iyi fiyatlı deniz kenarı mülkleri sıralamasında birinci olan Kıbrıs’a emlak alımı için 72 ülkeden talep geliyor. KKTC’de emlak alım talebi ilk 6 ayda yüzde 40-50 oranında artmış durumda.

Kuzey Kıbrıs'ta gayrimenkule Kovid-19 dopingi!

Kovid-19 salgını dönemini en başarılı şekilde yöneten ülkelerden biri olan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, günlük sıfıra yakın vaka sayılarıyla virüsten kaçanların gözdesi oldu.

Kıbrıs'a 500 yataklı hastane müjdesi!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Sağlık Bakanı Ali Pilli yaptığı açıklamada "Hedef, önümüzdeki 3 yıl içerisinde Lefkoşa'ya 500 yataklı bir hastanenin yapılmasıdır." diye konuştu.

Kıbrıs lideri Nikos Anastasiadis'ten Ayasofya açıklaması!

Kıbrıs lideri Nikos Anastasiadis, Türkiye’de Ayasofya’nın camiye dönüştürülmesinin önünü açan kararlar için, “Dünya mirasına yapılmış tarihi bir saygısızlıktır” dedi.

Kıbrıs'ta kiralara taksit ve indirim düzenlemesi!

Kıbrıs'ta Bakanlar Kurulu, kiralarla ilgili bir takım düzenlemeler yaptı. Buna göre devlet ve Vakıf İdaresi kiralarında indirim ve taksit, diğer kiralarda da sadece taksit imkanı verildi...

İnşaat Taşeronları Birliği'nden Güney Kıbrıs'taki işçilere çağrı!

Kıbrıs Türk İnşaat Taşeronları Birliği, Güney Kıbrıs’ta çalışan ve mevcut durum sebebiyle işlerine dönemeyen vatandaşları, kendileriyle çalışmaya çağırdı...

kıbrıs onaltı dört onaltı Haberi

kıbrıs onaltı dört onaltı

Konumu, mimarisi, eşsiz doğası ve kazançlı fiyat avantajıyla ilk günden bu yana adından çok söz ettiren Milos Park Homes, yepyeni bir sürpriz ile yine dikkatleri üzerinde toplayacak.


#secretproject parolasıyla sektöre ilk sürprizini yapan Milos Park Homes, bir süredir de 16dort16 için geri sayımdaydı.


Blue Way Group çatısı altında hizmet veren Kıbrıs Developments’ın 30’uncu yıl özel projesi Milos Park Homes, sürprizini açıklıyor artık. Bu kez çok avantajlı yatırım fırsatı, sanatla harmanlıyor.


Girne Alsancak’ta çok hızlı bir şekilde devam eden projesi, çok özel bir lansmana ev sahipliği yapacak. Sektörün önde gelen isimleri, Kıbrıs Developments çözüm ortakları ve yatırımcıları çok farklı bir etkinlikte, hatta bu kez şantiyede bir araya gelecek..


Bu özel lansman için; farkı konut tipleri ve örnek daireler tam anlamıyla birer sanat galerisine çevriliyor....