24 / 04 / 2024

Elite World Van Hotel, 2012'de hizmete girecek!

Elite World Van Hotel, 2012'de hizmete girecek!

Elit Turizm Yatırım A.şž, birçok uygarlığın izlerini ve kültürünü yaşatan Van kentine 5 yıldızlı otel yatırımı yapıyor. Van"ın yeni yüzü ve en büyük oteli olarak tasarlanan 518 yataklı Elite World Van Hotel, 2012 yılında hizmete girecek



Van Turizm Fuarı"nda Turizm Bakanı Ertuğrul Günay"ı ağırlayan Elite World Otelleri Yönetim Kurulu Üyesi Emel Elik, œVanlı olduğumuz için burayı tercih ettik. Bu otelle Van"ın üst sınıf oda ve salon ihtiyacına önemli katkı sağlayacağız dedi.

Elit Turizm Yatırım A.şž, birçok uygarlığın izlerini ve kültürünü yaşatan Van kentine 5 yıldızlı otel yatırımı yapıyor. Van"ın yeni yüzü ve en büyük oteli olarak tasarlanan 518 yataklı Elite World Van Hotel, 2012 yılında hizmete girecek. Grubun üçüncü oteli, arsa değeri dahil yaklaşık 35 milyon dolara mal olacak. Yapımına başlanan otel, 2 Kral Dairesi, 3 Süit, 1 Geçişli Oda, 2 Engelli Odası, Executive Kat, 251 Standart oda olmak üzere toplam 259 odadan oluşacak. İş toplantıları ve sosyal organizasyonlara da ev sahipliği yapmak üzere tasarlanan Elite World Van Hotel"de 600 metrekarelik balo salonununun yanı sıra, 6 adet toplantı salonu, yarı olimpik havuz, Türk hamamı, buhar odası ve fitness center da bulunacak.


Geri Dön