20 / 04 / 2024

Elko Demir Çelik İnşaat Plastik Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Elko Demir Çelik İnşaat Plastik Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Elko Demir Çelik İnşaat Plastik Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Koray Sargın tarafından 10 bin TL sermaye ile 6 Ağustos 2015 tarihinde Küçükçekmee'de kuruldu.



Elko Demir Çelik İnşaat Plastik Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Koray Sargın tarafından 10 bin TL sermaye ile 6 Ağustos 2015 tarihinde Küçükçekmee'de kuruldu.


Elko Demir Çelik İnşaat Plastik Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi iş konusu;DEMİR-ÇELİK a. Her türlü demir-çelik ürünleri; Saç, çinko, pirinç, bakır, sarı, zamak, galvaniz saç, külçe, platina, U demiri, L demiri, flanş, boru eklenti parçalarının alımı, satımı, imalat, ithalat ve ihracatını yapmak. b. Her türlü boru, dikişli ve çelik çekme boru ve bunların bağlantı parçalarının alımı, satımı, ihracatını ve ithalatını yapmak. İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.Her türlü inşaat malzemelerinin alım ve satımını yapmak. c. Dekorasyonla ilgili spor salonlarının saha çizimi, boya, parke ve cam cila, duvar kağıdı, halıfleks, asma tavan-kartonpiyer, fayans-kalebodur, su ve elektrik tesisatı,çatı tadilat işleri yapmak. d. Her türlü bina, büro, tesis ve yapılar ile peyzaj mimarisi ve çevre düzenlemesi alanında mimarlık, mühendislik, teknik müşavirlik hizmetleri olarak plan, proje, teknik hesaplar, danışmanlık, etüd, araştırma, tasarım, fizibiliteler yapmak, bununla ilgili hizmet grupları oluşturmak ve işletmek. NALBURİYE a. İnşaat malzemeleri, demir, bakır, kum, çakıl, mıcır, çimento, kireç, tuğla, kiremit, seramik, çini, fayans, karo,mozaik mamulleri, tuğla, taş, mermer, yer döşemeleri, boya, nalburiye malzemelerinin toptan ve perakende olarak alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını ve üretimini yapmak, bayilikler ve mümessillikler almak, kendine bağlı bayilikler kurmak. b. Her nevi inşaat ve nalburiye malzemelerinin alet, edevatının imaline mahsus atölye ve fabrika kurmak, kiralamak, kiraya vermek, işletmek, bu maddelerin iç ve dış ticaretini yapmak. c. Her türlü nalburiye işleri yapmak. PLASTİK VE KAUÇUK a. Lastik, kauçuk ve plastik profil ve profille ilgili her türlü mamul ve malzemenin imalatı, ithalat ve ihracatını yapmak. b. Plastik hammaddeleri alım satımını yapmak. c. Plastik kalıpların ve makinelerin imalat ve satışını yapmak. YAYINCILIK,MATBAA, DANIŞMANLIK HİZMETLERİ a. Her türlü ortamda üretilen fikir ve sanat eserlerinin tasarımı, yayınlanması, çoğaltılması, dağıtımı, pazarlaması, tanıtımı, sergilenmesi, fikir ve sanat eseri sahipleri ile yayıncıların telif haklarının temsili ve satışını yapmaktır. b. Günlük, haftalık, aylık veya kısa ve uzun dönemli veya dönemsiz olarak Türkçe veya yabancı dilde gazete, dergi, kitap, ansiklopedi, risale, broşür gibi mevkuteyi çıkartmak, yurt içine ve yurt dışına yaymak, satmak ve pazarlamak. c.Firmalara her türlü yayıncılık sektöründe  danışmanlık hizmeti vermek.



Geri Dön