26 / 04 / 2024

Elmas Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirket Elm Apart Otel Şubesi açıldı!


Elmas Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirket Elm Apart Otel Şubesi bugün Kağıthane'de 5 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile açıldı...



Elmas Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirket Elm Apart Otel Şubesi bugün Kağıthane'de 5 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Elmas Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirket Elm Apart Otel Şubesi konusu: Her türlü motorlu taşıt ticareti,ithalat ve ihracatını yapmak, Ana amacı ile ilgili olmak üzere gerek duyacağı gayrimenkulleri iktisap eder ve satın alır gerektiğinde fazlaolanları satar konusu ile ilgili makine ve tesisatı menkul mallar motorlu kara deniz ve hava taşıtlarını alabilir gerektiğinde fazla olanlarını satar bu işlerden dolayı borçluve alacaklı olabilir bu malları kiralayabilir borçlarını ipotek edebilir alacaklarına karşılık menkul ve gayrimenkul mallar ipotek alabilir başkaları adına kefaleten ipotek verebilir başkalarına devredebilir. Her türlü motorlu kara taşıt bayiliği ile acentalığını almak,yetkili servis hizmetlerini almak,vermek,satış ve servis hizmeti vermek,satış ve servis hizmeti vereceği plazalar açmak ve 21.1.2010 tarihinde tescil edilen tadil tasarısında yazılı diğer işler.


Geri Dön