24 / 04 / 2024

Elmas Otomotiv İnşaat iletişim

Elmas Otomotiv İnşaat iletişim

Elmas Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirket Elm Apart Otel Şubesi bugün Kağıthane'de 5 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile açıldı...

Moza Nakliyat Otomotiv İnşaat Ve Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Moza Nakliyat Otomotiv İnşaat Ve Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Abdulmelih Zaralı tarafından kuruldu.

Muhteşem Elmas Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Muhteşem Elmas Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayhan Beyk ve Hakan Gholamı ortaklığında kuruldu.

Deniz Elması Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deniz Elması Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Osman İnce tarafından kuruldu.

Akaygün Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akaygün Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Küçükakbaş ve İhsan Aygün ortaklığında kuruldu.

Elmas Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirket Elm Apart Otel Şubesi açıldı!

Elmas Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirket Elm Apart Otel Şubesi bugün Kağıthane'de 5 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile açıldı...

Karot Otomotiv İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karot Otomotiv İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Egemen Öney tarafından kuruldu.

Ahmad Dabboul Otomotiv İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmad Dabboul Otomotiv İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Dabboul tarafından kuruldu.

Salcan Metal Plastik Otomotiv İnşaat Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Salcan Metal Plastik Otomotiv İnşaat Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Yüksel Bedir tarafından kuruldu. 

Ber Temizlik Maddeleri Otomotiv İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ber Temizlik Maddeleri Otomotiv İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Çağlar Ahi tarafından kuruldu. 

Royal Grup Mimarlık Mühendislik Turizm Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Grup Mimarlık Mühendislik Turizm Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Onur Çaka ve Osman Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Ortadoğu Elması Uluslararası İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ortadoğu Elması Uluslararası İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 150 bin TL sermaye bedeli ile Sahar Pourmasoomı, Mahdi Moayed, Hamed Borojerdi, Eiman Einy ve Peyman Eyni ortaklığında kuruldu.

Mep Turizm Otomotiv İnşaat Tahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mep Turizm Otomotiv İnşaat Tahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Seda Bilik ve Enes Bilik ortaklığında kuruldu.

Elması Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elması Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Suhaıb Alsheıkh tarafından kuruldu. 

Elmas Otomotiv İnşaat iletişim Haberi

Elmas Otomotiv İnşaat iletişim

Elmas Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirket Elm Apart Otel Şubesi bugün Kağıthane'de 5 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Elmas Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirket Elm Apart Otel Şubesi konusu: Her türlü motorlu taşıt ticareti,ithalat ve ihracatını yapmak, Ana amacı ile ilgili olmak üzere gerek duyacağı gayrimenkulleri iktisap eder ve satın alır gerektiğinde fazlaolanları satar konusu ile ilgili makine ve tesisatı menkul mallar motorlu kara deniz ve hava taşıtlarını alabilir gerektiğinde fazla olanlarını satar bu işlerden dolayı borçluve alacaklı olabilir bu malları kiralayabilir borçlarını ipotek edebilir alacaklarına karşılık menkul ve gayrimenkul mallar ipotek alabilir başkaları adına kefaleten ipotek verebilir başkalarına devredebilir. Her türlü motorlu kara taşıt bayiliği ile acentalığını almak,yetkili servis hizmetlerini almak,vermek,satış ve...