19 / 04 / 2024

Elon Musk Los Angeles’taki evini 29 milyon dolara sattı!

Elon Musk Los Angeles’taki evini 29 milyon dolara sattı!

“Tüm fiziksel varlıklarımı satacağım. Ev sahibi olmayacağım” diye konuşan Elon Musk bu yönde adımlar atıyor. Ünlü iş insanı, Los Angeles, Bel-Air’da bulunan malikanesini 29 milyon dolara (199 milyon TL) Çinli iş insanı William Ding’e sattı.



Tesla ve SpaceX'in CEO'su Elon Musk, 1 Mayıs'ta attığı bir tweetle herkesi şaşkınlığa uğrattı. Musk, tüm fiziksel varlıklarını satacağını ve herhangi bir eve sahip olmayacağını duyurulmuştu. Ünlü iş insanı daha sonra evlerini tek tek satışa çıkarmaya karar verdi. 

Reuters'ta yer alan habere göre Elon Musk, Los Angeles'ın Bel-Air bölgesinde bulunan malikanesini oyun şirketi NetEase'in kurucusu ve CEO'su Çinli milyarder William Ding'e 29 milyon dolara (199 milyon TL) sattı.

 Elon Musk Los Angeles’taki evini 29 milyon dolara sattı!

17 MİLYON DOLARA SATIN ALMIŞTI

Musk, söz konusu evi 2012 yılında fon şirketi Canyon Capital Advisors'ın kurucu ortakları arasında yer alan Mitchell Julis'ten, 17 milyon dolara (116.5 milyon TL) satın aldı. Elon Musk'ın aynı bölgede başka gayrimenkullerinin de olduğu açıklandı. 

1 Mayıs'ta tüm fiziksel varlıklarını satacağını duyurduğunda, Musk'ın sahip olduğu evlerin değerinin toplam 100 milyon dolar olduğu düşünülüyor.

ASGARİ ÜCRETLE ÇALIŞIYOR!

Dünyanın en zengin 19’uncu insanı arasında yer alan Elon Musk’ın 49.6 milyar dolarlık kişisel servete sahip. Elon Musk resmi kayıtlarda asgari ücrete çalışıyor. Musk şirketlerinden maaş almazken servetinin kaynağını ağırlıklı olarak hisseleri ve başka yatırımlardan meydana geliyor.


Geri Dön