19 / 03 / 2024

Liam Payne Los Angeles'taki evini sattı!

Liam Payne Los Angeles'taki evini sattı!

Ünlü şarkıcı Liam Payne Los Angeles'taki evini satışı. Evi Payne'nin meslektaşı Halsey satın aldı.



One Direction grubu ile kısa sürede üne kavuşan sonrasında Liam Payne evini üç yıl önce satılığa çıkarmıştı. Hürriyet'te yer alan habere göre; evine bir türlü alıcı bulamayan Payne mutlu sona ulaştı. Evini meslektaşı Halsey satın aldı.

KENDİ EVİNİ GEÇEN KASIM AYINDA SATIŞA ÇIKARDI 

Gerçek adı Ashley Nicolette Frangipane olan Halsey, 2020 yılının Kasım ayında yine aynı bölgede yer alan evini 2.2 milyon dolara satışa çıkarmıştı.

Liam Payne Los Angeles taki evini sattı!

ÜNLÜLERİN TERCİHİ 

Ünlü şarkıcının bu yeni evi, Los Angeles'ta ünlülerin yoğunluklu olarak yaşadığı Calabasas ile lüks Malibu sahil kesiminin arasında bulunuyor.

PAYNE 10 MİLYON DOLARA SATIN ALMIŞTI 

Liam Payne, bu evi One Direction grubuyla büyük bir şöhret ve servet kazandıktan sonra 2015 yılında satın almıştı. Genç şarkıcı, o süreçte bu mülk için 10 milyon dolar ödemişti.

FİYATI DÜŞÜRMEK ZORUNDA KALDI 

Halsey tarafından satın alınan mülk, ilk olarak 2018'de 14 milyon dolara satışa çıkarılmıştı. Eve talep olmayınca bir yıl sonra fiyat 13 milyona son olarak da 10.5 milyona düşürüldü. Halsey ise evi 10.2 milyon dolara satın aldı. Bu ev satışı beklenirken de önce 40 bin dolar, sonra da aylığı 50 bin dolara kiraya veriliyordu.

EK YAPI DA BULUNUYOR 

Mülkün, ana yapısına ek olarak bir de güvenlikten sorumlu ekibin kalabileceği bir yan binası daha bulunuyor. Gözlerden uzak bir bölgede, geniş bir bahçe içinde yer alan bina, sahibine ev sinemasından özel spor salonuna, spa'sından bahçedeki özel çağlayana kadar içinde yaşayanlara. sayısız olanak sunuyor.

Liam Payne Los Angeles'taki hayaletli evini kiralıyor!


Geri Dön