26 / 04 / 2024

Margot Robbie, Los Angeles’taki evini sattı!

Margot Robbie, Los Angeles’taki evini sattı!

Hollywood'un son zamanlarda parlayan yıldızı Margot Robbie, içinde özel evcil hayvan odası ve şarap mahzeni de olan Los Angeles'ta bulunan konutunu 3.4 milyon dolar bedelle (yaklaşık 29.5 milyon Türk Lirası'na) sattı.



Suicide Squad, The Wolf of Wall Street ve Bir Zamanlar Hollywood gibi filmlerle yıldızı parlayan Avustralyalı oyuncu Margot Robbie, içinde özel evcil hayvan odası ve şarap mahzeni de olan Los Angeles'ta bulunan konutunu 3.4 milyon dolar bedelle satışa çıkardı.

Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre; Margot Robbie, konutunu satışa sunduktan sadece bir ay sonra sattı. Robbie, Kocası Tom Ackerley ile evlendikten bir sene sonra 2017 yılında, yıldızlarla dolu Hancock Park’ta bulunan konutu 2.73 milyon dolara satın almıştı.

Margot Robbie, Los Angeles’taki evini sattı!

3 bin 300 metrekare büyüklüğe sahip evde 4 yatak odası, 6 banyo, bir aile odası, resmi bir oturma odası ve resmi bir yemek odası yer alıyor. Kısa bir merpenle ikinci kata çıkılırken 4 yatak odasının hepsinde de özel banyo yer alıyor, ana yatak odasında ise ayrıca bir açık balkon ve geniş bir gömme dolap bulunuyor. 

Aksanlı panel duvarlar ve yüksek tavanlar ile emlak listesinde “Soho’dan ilham alan” şeklinde nitelendirilen konut, çoğunlukla beyaza boyanırken, resmi yemek odasında ise lacivert koyu bir ton kullanılıyor. konutta ayrıca bir ofis, evcil hayvan odası, butik şarap mahzeni de yer alıyor. 

The Hollywood Reporter’a göre, “Grey’s Anatomy” yaratıcısı Shonda Rhimes, Temmuz'da Hancock Park’ta bulunan konutuna 25 milyon dolarlık bir fiyat biçti. Hancock Park, geçmişte Francis Ford Coppola ve Ariana Grande gibi önemli şahsiyetlere konut sahipliği yapmıştı.

Channing Tatum ve Jenna Dewan evlerini 5 milyon 925 bin dolara sattı!


Geri Dön