26 / 04 / 2024

Elon Musk, San Francisco'daki evini 32 milyon dolara satıyor!

Elon Musk, San Francisco'daki evini 32 milyon dolara satıyor!

Elon Musk, San Francisco'da bulunan ve 1 seneyi geçkin süredir alıcı bulamadığı konutunun fiyatını 5.5 milyon dolar düşürdü. Konut, yerine göre değişiklik gösterse de ortalama 6 metre tavan yüksekliğinde.



Tesla ve SpaceX CEO'su Elon Musk, San Francisco yakınında yer alan Hilsborough şehrindeki konutunu yeniden satışa sundu. Habertürk Gazetesi'nde yer alan habere göre; Elon Musk elinde kalan bu tek konutu geçtiğimiz sene Haziran'da 37.5 milyon dolara satışa sunmuştu. Fakat 47 dönüm arazi üzerinde konumlanan tarihi ev için alıcı çıkmadı. 

Elon Musk, San Francisco daki evini 32 milyon dolara satıyor!

Bunun üzerine konutu satış ilanı Eylül'de kaldırıldı. Dün ise ev tekrar satışa sunuldu. Musk konutun fiyatında 5.5 milyon dolarlık indirim yaptı ve 32 milyon dolar olarak belirledi. 

1480 metrekare büyüklükteki evde 7 oda ve 9 banyo yer alıyor. Guignecourt şeklinde de bilinenkonut 100 yıl önce bir Fransız asilzadesi tarafından yapılmış.

Konut, yerine göre değişiklik gösterse de ortalama 6 metre tavan yüksekliğinde.

Elon Musk, San Francisco daki evini 32 milyon dolara satıyor!

Elon Musk geçtiğimiz sene artık konut sahibi olmak istemediğini duyurmuş ve bütün mülklerini satışa sunmuştu. 

Yaptığı indirimin ardından bu evi de satarsa amacına ulaşacak. Ünlü milyarder geçtiğimiz sene gerçekleştirdiği açıklamada evi geniş bir aileye satmak istediğine vurgu yapmıştı.

Elon Musk'ın tweetiyle 2 altcoin şahlandı!

Elon Musk 35 metrekarelik prefabrik ev kiraladı!


Geri Dön