24 / 04 / 2024

Elon Musk'ın tweetiyle 2 altcoin şahlandı!

Elon Musk'ın tweetiyle 2 altcoin şahlandı!

Dünyanın en zengin isimlerinden olan Tesla CEO'su Elon Musk, Shiba ve Floki Inu altcoinlerinin değer kazanmasını sağlayacak bir tweet paylaştı.



Dünyanın en zengin isimlerinden olan Tesla CEO'su Elon Musk, iki altcoini daha hareketlendirdi.  Dünya Gazetesi'nde yer alan habere göre; Elon Musk, pazartesi günü Twitter hesabından gerçekleştirdiği paylaşımında, Floki isimli Shiba Inu cinsi köpeğinin fotoğrafını yayınladı. 

Bu paylaşım sonrasında 2020'de ortaya çıkan ve Shiba Inu köpek cinsiyle aynı ismi taşıyan altcoindeki değerlenme yüzde 400 civarına yaklaştı. 

Elon Musk ın tweetiyle 2 altcoin şahlandı!

Son günlerin en çok dikkat çeken altcoini Shiba, artışını 10. günde de durdurmadı. 28 Eylül tarihinde başlayan ve hafif bir yükseliş serisi kaydeden Shiba, pazartesi gününden itibaren adeta çoştu.

4 Ekim'den sonraki günlerde Shiba'daki yükseliş yüzde 400'e yaklaşırken, piyasa hacmi 13 milyar doları aştı. 

Shiba, kripto sıralamasında 12.sıraya kadar çıkarken, fiyatından bir sıfır daha silinmesi öngörülüyor. Shiba, bugün saat 14.54 itibarıyla 0.00003349 dolardan işlem gördü. 

Elon Musk ın tweetiyle 2 altcoin şahlandı!

Musk'ın tweetinden etkilenen bir diğer altcoin ise Floki Inu olarak kaydedildi. Musk'ın köpeğiyle aynı isme sahip olan Floki de yüzde 40'ın üzerinde değerlendi. Floki, 0.0004137'den 0.0006158'e kadar çıktı.

Bitcoin, 55 bin doları aştı!

Kripto paralar ve blok zincir yatırımcıların ilgi odağı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön