16 / 04 / 2024

Elon Musk zirveyi kaptırdı! Artık en zengin insan değil!

Elon Musk zirveyi kaptırdı! Artık en zengin insan değil!

Dünyanın en zengin insanı olan Elon Musk, bu unvanı kaybetti. Peki Bezos ve Musk'tan kim daha zengin?



Tesla, SpaceX, Neuralink, Twitter ve daha birçok şirketin sahibi ve CEO'su olan Elon Musk, dünyanın en zengin adamı olarak biliniyordu. Ancak bu şirketlerin piyasa değeri düştükçe Musk'ın fiziksel olmayan varlıkları da eriyip gitti. İşte dünyanın en zenginleri...

 Elon Musk zirveyi kaptırdı! Artık en zengin insan değil!

Dünyanın en zengin insanı 2. kez Bernard Arnault!

Tesla ve SpaceX değerleri zirve yaptığında, bu şirketlerde çoğunluk hissesine sahip olan CEO Elon Musk'ın net serveti 340 milyar dolara yükseldi. Ancak Musk'ın serveti de bu süre zarfında eridi, ABD borsası geçen yıl düştü ve Amazon gibi 1,8 trilyon doları bulan şirketler 800 milyar dolara düştü.

Forbes'a göre Musk'ın serveti 185.3 milyar dolara düştü. 2019 yılında dünyanın en zengin adamı olarak Jeff Bezos'u kısa bir süre geride bırakan Bernard Arnault, 185,6 milyar dolarlık servetiyle ikinci kez dünyanın en zengin adamı oldu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön